LICEMERNA OSVETA HOLIVUDA? Džoni Dep prvi put u KARIJERI dobio OTKAZ u filmu koji RADI, zbog NASILJA nad ŽENAMA!
Naime, nakon što je Dep proglašen krivim na suđenju sa časopisom “The Sun” i bivšom suprugom Amber Herd studio je odlučio da više ne sarađuje sa njim, Foto: Printscreen

predviljivo

LICEMERNA OSVETA HOLIVUDA? Džoni Dep prvi put u KARIJERI dobio OTKAZ u filmu koji RADI, zbog NASILJA nad ŽENAMA!

Ironično je to što je Dep dobio otkaz zbog tužbe koju je sam podneo

Objavljeno:

Holivud je šokirala vest da je Džoni Dep javno dobio otkaz. Naime, ovo je prvi put u istoriji Holivuda da jedan glumac tog kalibra dobije otkaz usred snimanja samog filma i da mora da napusti ulogu koji je igrao u već dva ostvarenja.

Poslednjih godina se slično desilo Kevinu Spejsiju i Čarliju Šinu, ali u serijama, niko još nije dobio ovakav otkaz dok je radio na holivudskom filmu.

Naime, nakon što je Dep proglašen krivim na suđenju sa časopisom “The Sun” i bivšom suprugom Amber Herd studio je odlučio da više ne sarađuje sa njim. “Vorner Broder” ne želi da radi sa glumcem koji je sada dobio presudu koja potvrđuje da je fizički i psihički zlostavljao svoju bivšu ženu.

foto: Printscreen

Hvala svima koji me podržavaju i koji su mi lojalni, želeo bih da ovo čujete od mene. Želim da Vam kažem da je “Vorner Broder” zastražio od mene da dam otkaz. Neću više biti Grindevald u franšizi “Fantastične zveri” (Pripadaju svetu Harija Potera). Poštujem njihov zahtev. Pokušaću da dokažem da su svi navodi protiv mene lažni, planiram da idem na apelacioni sud. Moj život i moja karijera neće biti definisani ovim trenutkom”, napisao je Dep na Instagramu.

foto: Profimedia

Ironično je to što je Dep dobio otkaz zbog tužbe koju je sam podneo. Mnogi misle da je sam sebi zakomplikovao život. Takođe, Dep je već snimio neke scene za film “Fantastićne zveri 3”, koje će morati da se snime ponovo. Glumac je došao u Veliku Britaniju da nastavi snimanje (započeto je pre karantina) i tada mu je saopšteno da neće više raditi. “Vorner Broders” je saopštio da već traže novog glumca za ulogu Grindevalda, a da su je već ponudili jednom glumcu i čekaju odgovor. Premijera filma “Fantastične zveri 3” će biti pomerena za leto 2022. godine (trebalo je da izađe u decembru 2021. godine).

Fanovi sada postavljaju pitanje da li će ista sudbina zadesiti Depovu bivšu ženu Amber Herd, o kojoj su takođe na suđenu izneti mnogi uznemirujući dokazi. Amber sada igra Meru u franšizi “Akvamen” (Isto projekat Vorner Brodersa), a mnogi misle da bi mogla da dobije otkaz, ili da će njena uloga biti značajno umanjena u sledećim delovima filma.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.