NASTAVLJA SE SNIMANJE NAJVAŽNIJEG SRPSKOG FILMA: Jelena TRIVAN otkrila u čemu je bio PROBLEM s HEROJIMA SA KOŠARA
Nadam se skorom nastavku snimanja, Foto: Promo

dobra vest

NASTAVLJA SE SNIMANJE NAJVAŽNIJEG SRPSKOG FILMA: Jelena TRIVAN otkrila u čemu je bio PROBLEM s HEROJIMA SA KOŠARA

Nismo želeli da događanja unutar filmske ekipe, koja su manje-više uobičajena, nadiđu veličinu i važnost filma

Objavljeno:

Filmski centar Srbije uspešno je okončao medijaciju između producenata „Heroja sa Košara“ i reditelja Balša Đoga, tako da se snimanje filma nastavlja, saopštio je Filmski centar Srbije.

Balša Đogo
Balša Đogofoto: Espreso

Nakon nesuglasica i sukobljenih viđenja producenata i reditelja o daljem snimanju filma, Filmski centar se uključio u razrešavanje spora i uspeo da nađe kompromisno rešenje kojim se omogućava nastavak snimanja.

Jelena Trivan
Jelena Trivanfoto: Printscreen

Lično sam dane provela u razgovoru sa stranama u sporu u pokušaju da ih ubedim da lične nesporazume ostave po strani u cilju očuvanja teme Košara i sećanja na heroje. Jako smo bili ponosni što se snima film Košare i javnost je sa oduševljenjem prihvatila činjenicu da se u Srbiji snima prvi film o ovoj herojskoj akciji.

foto: Promo

Nismo želeli da događanja unutar filmske ekipe, koja su manje-više uobičajena, nadiđu veličinu i važnost filma. Zato smo učinili sve da se ovaj spor sporazumno reši. Nadam se skorom nastavku snimanja i premijeri sledeće godine i zahvaljujem se na kooperativnosti koju je pokazala Omega produkcija i reditelj Đogo“, poručila je predsednica UO Filmskog centra Srbije Jelena Trivan.

foto: Promo

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.