DŽONI DEP PROGLAŠEN KRIVIM ZA NASILJE U BRAKU: Jezive OPTUŽBE - S*LOVAĆU ti ugljenisani LEŠ!
Ako dobije taj spor, bivša žena moraće da mu isplati 50 miliona dolara, Foto: Profimedia

užasna priča

DŽONI DEP PROGLAŠEN KRIVIM ZA NASILJE U BRAKU: Jezive OPTUŽBE - S*LOVAĆU ti ugljenisani LEŠ!

Njihova veza, a kasnije i brak bili su prilično turbulentni

Objavljeno:

Holivudski glumci i bivši supružnici,Amber Herd i Džoni Dep, već duže vreme se sude za nasilje u braku, a danas je presuda konačno saopštena.

Naime, kako prenosi Daily Mail, Džoni je proglašen krivim za nasilje u braku!

Njihova veza, a kasnije i brak bili su prilično turbulentni, a onda su počeli da iznose šokantne okaze jedno protiv drugog.

foto: Profimedia

Tako su se pojavili audio snimci na kojima i jedno i drugo priznaju da su se tukli, Džoni je priznao da je počeo da se drogira sa samo 11 godina, da je Herdovoj polomio nos, ali i pretio da će “silovati njen ugljenisani leš”, a najšokantnija je bila Depova tvrdnja da je Amber izvršila veliku nuždu na njihov bračni krevet.

foto: Profimedia

Sud u Londonu danas je doneo presudu da je glumac “brutalno pretukao svoju suprugu”, a prema njenim tvrdnjama to je uradio čak 14 puta i to pod dejstvom opijata.

foto: Profimedia

Džoni je, osim bivše supruge, tužio i britanski tabloit, The Sun, koji ga je prvi nazvao nasilnikom, a i ova tužba mu je odbijena.

foto: Profimedia

Kako prenosi pomenuti medij, njih čeka još suđenja, s obzirom na to da je Džoni tužio Amber za tekst o nasilju u braku koji je napisala u jednom časopisu. Ako dobije taj spor, bivša žena moraće da mu isplati 50 miliona dolara.

foto: Profimedia

Ipak, ni ona nije sedela skrštenih ruku, te je tužila Džonija za vrtoglavih 100 miliona dolara jer smatra da on i njegov tim vode kampanju protiv nje, kako bi joj “ukaljali ime”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.