BORAT UVALIO VRUĆ KROMPIR RUDIJU ĐULIJANIJU - Sam u sobi sa maloletnicom, sa rukom u pantalonama...
Foto: imdb/wikimedia commons/craig michaud/espreso

komedija

BORAT UVALIO VRUĆ KROMPIR RUDIJU ĐULIJANIJU - Sam u sobi sa maloletnicom, sa rukom u pantalonama...

U novom filmu "Borat: nastavak filma" Borat je nastavio da radi ono na šta smo od njega navikli u prvom nastavku i u povremenim skečevima koje je snimao u međuvremenu između dva filma - da dovodi političare koji mu se ne sviđaju u nebrano grožđe. Ovaj put na njegovoj meti se našao "ugledni" američki advokat Rudolf Đulijani, koga više ni sve reke Amerike neće oprati da sačuva ono malo ugleda što mu je i pre ove blamaže bilo preostalo.

Objavljeno: 16:20h

Reputacija Rudija Đulijanija, advokata američkog predsednika Donalda Trampa i bivšeg gradonačelnika Njujorka, nije baš na visokim granama, ali je sada pala još niže nakon pojavljivanja u filmu "Borat: nastavak filma" Saše Barona Koena.

Kako je Gardijan prvi preneo, Đulijanija u filmu, koji će biti objavljen na platformi Amazon Prime Video u petak, intervjuiše Boratova filmska ćerka Tutar, koja se predstavlja kao reporterka konzervativnog medija i koja ga posle kratkog razgovora odvodi u svoju hotelsku sobu, u kojoj su postavljene kamere.

Nakon što mu skine mikrofon, Đulijani se može videti kako leže na krevet i stavlja ruku u pantalone, a ubrzo ih prekida Koen, kao Borat, koji ulazi u sobu.

„Ima 15 godina. Prestara je za tebe“, viče Borat terajući Đulijanija sa svoje „ćerke“, koju igra Marija Bakalova.

Iako Đulijanijevi predstavnici nisu hteli Gardijanu da daju više informacija, Đulijani je za radio WABC objasnio da je gurao košulju u pantalone.

„Legao sam da se upašem i gurnem košulju u pantalone i u tom trenutku su napravili ove fotografije. Uveravam vas da sam samo nameštao košulju“, rekao je Đulijani, a kasnije je to ponovio i na Tviteru.

Bonus video:

espreso.co.rs/rts.rs/theguardian.com/dailymail


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.