Ozi Osborn zvezda novog paranormalnog serijala
Foto: Wikipedia/I. Kaiserjnr

Najava

Ozi Osborn zvezda novog paranormalnog serijala

The Osbournes Want To Believe/ "Ozbornovi žele da veruju" je nova serija u produkciji Travel kanala, koja će za početak imati jednu sezonu od osam epizoda i počinje sa emitovanjem 2. avgusta.

Objavljeno: 16:14h

U novoj paranormalnoj televizijskoj seriji će se uz Ozija naći i njegova supruga Šeron, kao i njihov sin Džek.

Ozi i Džek su do skora zajedno radili na putopisnoj seriji Ozzy & Jack’s World Detour, čije su tri sezenoe prikazivane na kanalima History i A&E. The Osbournes Want To Believe je pseudo-reunion popularnog MTV rijalitija The Osbournes, u kojem se ovog puta ne pojavljuje njihova ćerka/sestra Keli.

Veći deo serije snimljen je tokom pandemije u domu Ozbornovih. Priča se vrti oko Džekovih pokušaja da ubedi roditelje u postojanje paranormalnih aktivnosti. Tako u seriji možemo videti i snimke kućnih duhova, vudu lutkica, NLO-a, itd.

“Moji roditelji su uvek živeli na ivici, čak i kad se radilo u verovanju u neobjašnjivo i natprirodno”, rekao je Džek na konferenciji za novinare.

U intervjuu za Vanity Fair dodao je još i da je veliki obožavalac serije Dosije X, kao i da je pričitao sve knjige napisane o tom fenomenu, osim što je i pogledao sve epizode serije. Istraživanje i zanimanje za paranormalno mu je bio dečački hobi.

Džek nije siguran u uspeh serije, kao ni u to da će trajati duže od jedne sezone, za čije snimanje su se svi, što je inače retkost, zbog pandemije našli kod kuće.

foto: Printscreen Twitter

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.