AMC odložio premijeru novog opiljka serije The Walking Dead: World Beyond
Foto: Twitter printscreen

TV Serija

AMC odložio premijeru novog opiljka serije The Walking Dead: World Beyond

Najnoviji opiljak (spin-off) popularne AMC-jeve serije Okružen mrtvima: Svet posle odložen je do daljnjeg.

Objavljeno: 21:59h

Premijera prve epizode The Walking Dead: World Beyond se nije desila zbog pandemije, i objavljen je novi službeni poster za seriju koji na sebi više ne sadrži nikakav datum početka emitovanja.

Serija je samo jedna od mnogih zabavnih sadržaja koji su pogođeni ovom pandemijom: podsetimo, već je mnogo filmova i televizijskih serija odloženo ili pomereno iz istog razloga. Iako je World Beyond bio gotov sa snimanjem pre nego što se zatvorila kompletna produkcija ostalo je nekoliko epizoda koje nisu skroz dovršene. Budući da su i ostali projekti obustavljeni AMC je odlučio da ova serija zasad neće krenuti kako je bilo planirano.

AMC je prošle nedelje prekinuo produkciju prvog spin off-a Fear the Walking Dead te odložio početak produkcije za 11. sezonu originalne serije The Waking Dead.

Seriju The Walking Dead: World Beyond napravili su Scott M. Gimple i Matt Negrete, a govori o prvoj generaciji rođenoj i odrasloj u post-apokaliptičnom svetu. U središtu radnje su dve sestre koje sa svojim prijateljima napuštaju svoje sigurno mesto kako bi se suočile sa poznatim i nepoznatim opasnostima, a serija bi trebala imati dve sezone po 10 epizoda.

World Beyond nema konkretan datum premijere, ali iz AMC-ja kažu da je očekujemo kasnije ove godine. Glumačku ekipu serije čine Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Nico Tortorella i Julia Ormond.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.