Digitron, a ne hirurg! Gde to matematičarke imaju prednost nad starletama?
Foto: Promo

avantura počinje

Digitron, a ne hirurg! Gde to matematičarke imaju prednost nad starletama?

Ovo je najbolji način da se rashladite ovog leta!
Objavljeno: 18:12h

Ovog vikenda, tačnije od 9. jula pretpremijerno u odabranim bioskopima stiže novo poglavlje poznate animirane franšize Ledeno doba: Veliki udar, a publika širom Srbije će od 14. jula moći da uživa u do sada najvećoj avanturi ovih simpatičnih junaka.

Film će biti prikazan u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, kao i u 2D i 3D formatima, a karte za pretpremijerne projekcije su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

foto: Promo

Ovakvi filmovi se uglavnom sinhronizuju kako bi najmlađi nesmetano mogli da uživaju u avanturama animiranih junaka. A Studio 20th Century Fox je i ovoga puta ovaj zadatak poverio glumcima koji su se već odlično pokazali u prethodnim delovima ovog animiranog filma, kao što su Nikola Đuričko, Voja Brajović, Isidora Minić, Katarina Marković, Srđan Miletć i Duda Stojanović.

Ono što je drugačije od svih prethodnih sinhronizacija jeste da se u ovom delu pojavljuju i dve devojčice iz Matematičke gimnazije, Ana Isaković i Emilija Petrinjac, koje sinhronizuju nove junake, jednoroge Misti i Babls, drugarice od Sidove najveće ljubavi Bruk.

foto: Promo

Iako im je ovo bilo prvo iskustvo u sinhronizaciji, po rečima rediteljke Ive Milošević, odlično su se snašle, a pritom i dobro zabavile. A kada Ana i Emilija ne sinhronizuju animirane filmove, one osvajaju nagrade na raznim republičkim takmičenjima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.