Autor serije ‘Black Mirror’ kaže da je 6. sezona odložena jer je svet već dovoljno u depresiji i bez ove serije
Foto: Imdb

TV serija

Autor serije ‘Black Mirror’ kaže da je 6. sezona odložena jer je svet već dovoljno u depresiji i bez ove serije

U nedavnom intervjuu za Radio Times, jedno od pitanja na koje je Čarli Bruker odgovorio ticalo se serije “Black Mirror” i njene budućnosti.

Objavljeno: 11:01h

Seriji “Black Mirror” možemo dodeliti mnoge epitete: intelligentna, dobro napravljena, prelepo odglumljena, uzbudljiva... Ali jedan epitet nikako ne ide uz ovu seriju: ohrabrujuća. Tvorac serije, Čarli Bruker (Charlie Brooker) bolno je svestan toga, i to ga trenutno ometa u pisanju novih epizoda ove antologije naučne fantastike.

U nedavnom intervjuu za Radio Times, jedno od pitanja na koje je Bruker odgovorio ticalo se serije “Black Mirror” i njene budućnosti. Kada su ga upitali da li ćemo dobiti novu sezonu ove serije, Bruker je odgovorio: “Bio sam zauzet drugim stvarima. Više ne znam ni šta radim a šta ne radim.”

foto: Imdb

“U ovom trenutku, ne znam ko ima dovoljno jak stomak da svari priče o društvu koje se raspada, tako da ne radim na tome,” dodao je on. “U ovom trenutku jedva čekam da se vratim crtanju stripova, pa pišem scenarije za njih, u nameri da samog sebe oraspoložim i navedem na smeh.”

Iako postoji par epizoda serije Black Mirror koje ohrabruju i deluju radosno, većina priča predstavljenih u ovoj antologiji govore o unazađivanju našeg društva zbog upotrebe neke nove tehnologije. I mada je osvojila brojne nagrade i veoma je gledana, mnogi ljudi misle da je malo previše turobna za gledanje, čak i onda kada se čini da je celi svet krenuo u otvor od WC šolje kao što je slučaj sada.

espreso.co.rs/theplaylist.net

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.