Nastavljeno snimanje serije Hotel Balkan
Foto: Simo Iljić / Bosonoga produkcija

TV serija

Nastavljeno snimanje serije Hotel Balkan

"Hotel Balkan“, nadomak Banjaluke, otvorio je vrata za predstavnike najuticajnijih medijskih kuća u Republici Srpskoj, čime je ozvaničen nastavak snimanja istoimene telenovele, serijskog projekta Telekoma Srbije i „Bosonoga produkcije“.

Objavljeno: 14:44h

Reč je o serijskom ostvarenju koje će gledaoce, kao svojevrstan vremeplov, provesti kroz generacijski jaz, spletke, intrige i grehe vlasnika hotela, članova porodice Kuruzović, i na taj način spojiti prošlost i sadašnjost.

„Bilo je ne samo izazovno, već i zahtjevno, počevši od same izgradnje studija, pa do scenografije za ovaj projekat, s obzirom da su svi rekviziti originalni i autentični. Ekipa je mlada, ali jako talentovana i posvećena, pa vjerujem da će i gledaoci, već u prvim epizodama, prepoznati njihov profesionalizam i kvalitet ovog serijskog ostvarenja“, istakla je Brankica Janković, producent i direktor serije.

foto: Simo Iljić / Bosonoga produkcija

Predstavnici medija su ovaj put imali priliku da, nakon obilaska studija/hotela, pogledaju prve tri epizode serije „Hotel Balkan“, čija je režija poverena nagrađivanom reditelju Saši Karanoviću. Nakon projekcije, prisutnima su se obratili Saša Hajduković, reditelj druge ekipe serije, pomoćnik reditelja Dragana Đedović, kao i scenograf Slobodanka Pili, te David Gatarić, supervizor postprodukcije, iznevši više detalja o dosadašnjem radu na seriji, ali i nastavku snimanja.

foto: Simo Iljić / Bosonoga produkcija

„Cilj nam je bio da jednoj, naizgled lakoj formi, damo sadržaj i dubinu te podignemo ljestvicu i u estetskom i u dramskom smislu. Riječ je o jednom od najgledanijih žanrova sa najvjernijim gledaocima i pravi izazov je bio dati autentičan potpis u datoj formi“, rekao je Hajduković.

Kako je ranije objavljeno, autor scenarija, nastalog prema priči Nikole Kolje Pejakovića, je Nebojša Romčecvić. Serija „Hotel Balkan“ će od jeseni biti emitovana na kanalu Superstar TV, kada kreće i snimanje druge sezone ove telenovele.

foto: Simo Iljić / Bosonoga produkcija

„U skladu sa svetskim trendovima, Telekom Srbija u brojne domove donosi ne samo najbolje usluge, već i serijske sadržaje koji su na vrhunskom nivou. Izuzetno mi je zadovoljstvo što nam se pružila prilika da podržimo i jedan takav projekat iz Republike Srpske, koji će korisnici usluga m:tel BiH imati priliku da prate od ove jeseni“, naveo je Vladimir Lučić, koordinator Telekom Srbija grupe za internet i multimediju.

Poznato je da je „Bosonoga produkcija“ pionir kinematografije u Republici Srpskoj, a ovaj i ostali projekti iz njene „kuhinje“, kao što su serije „Meso“ i „Kosti“, potvrda su da ova ekipa predano radi na vrhunskim ostvarenjima. Tome svedoče i brojne nagrade kojima su njihovi projekti ovenčani na regionalnim i međunarodnim filmskim smotrama.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.