UJEDINjENE NACIJE - PANTOMIMOM PROTIV KORONE
Foto: Promo

domaći film

UJEDINjENE NACIJE - PANTOMIMOM PROTIV KORONE

Kratki film ”Pantomimom protiv korone”, ušao je u selekciju odabranih radova sa "Globalnog poziva Ujedinjenih nacija kreativcima - pomozite da se spreči širenje Kovid-19”.

Objavljeno: 20:01h

Ovaj film je jedan od onih koje će Ujediljene nacije i Svetska zdrvastvena organizacija da stave na raspolaganje svim članicama da ih koriste u svojim kampanjama.

Kratki film Pantomimom protiv korone možete pogledati ovde To je veliko priznanje za film snimljen u kućnim uslovima i za vreme izolacije u aprilu ove godine u Srbiji. Film je predstavljen na raznim društvenim mrežama i do sada je pogledan oko 100 hiljada puta po podacima kojima smo imali pristup. Kako je film mogao besplatno da se preuzme i deli različitim kanalima i emituje na televiziji, tako je postao prisutan i na različitim portalima i emitovan je na različitim televizijama u Srbiji, samim tim broj gledalaca je znatno veći.

Kako su nas neke kineske kolege obavestile film je deljen i u Kini preko Vičet mreže. Film je zvanično u produkciji Svetske organizacije pantomimičara i Asocijacije umetnosti i medija - Pomoć za mlade i zdravlje iako je snimljen bez budžeta. Ekipa koja je realizovala film:

Glumac i reditelj: Marko Stojanović Snimatelj i montažer: Filip Stojanović, student 2. godine kamere na FDU Kompozitor: Boris Mijatović, student 2. godine dizajna zvuka na FDU

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.