Tihomir Stanić: Snimaću televizijsku seriju o Diani Budisavljević
Foto: Filip Plavčić

TV serije

Tihomir Stanić: Snimaću televizijsku seriju o Diani Budisavljević

Epizode će pratiti put spasene dece ka identitetu i odrastanju, a govoriće i o posledicama skrivanja istine i okolnostima tog perioda koje su razarajuće delovale na čovekovu dušu i odrastanje

Objavljeno: 14:00h

Glumac Tihomir Stanić, najavio je rad na televizijskoj seriji o Diani Budisavljević, o kojoj je nedavno snimljen film u hrvatskoj produkciji “Dnevnik Diane Budisavljević”.

- Od ranije je poznata moja želja da snimim nešto o Diani Budisavljević, pa tako producenti hrvatskog filma nisu propustili da me pozovu da učestvujem, kazao je Stanić, za “Boje jutra” TV Vijesti.

- Ipak ću uraditi televizijsku seriju o Diani Budisavljević, u kojoj će se prva epizoda zvati - Milica, a poslednja - Jelena, a svaka epizoda će pratiti priču pojedinog deteta koje je spaseno zahvaljujući Diani Budisavljević. Epizode će pratiti put spasene dece ka identitetu i odrastanju, a govoriće i o posledicama skrivanja istine i okolnostima tog perioda koje su razarajuće delovale na čovekovu dušu i odrastanje.

-Ja sam odrastao u jednom selu nedaleko od Jasenovca, imam veliki broj uspomena koje me vezuju za taj kraj i rad na ovoj seriji predstavlja poseban zadatak za mene, - poručio je naš ugledni glumac.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.