NIKO NE ZNA DA SU MILENA DRAVIĆ I DRAGAN NIKOLIĆ OVO URADILI! Priča koja govori sve o njima!
Milena Dravić i Dragan Nikolić, Foto: preentscreen, youtube

VELIKANI SRPSKOG GLUMIŠTA

NIKO NE ZNA DA SU MILENA DRAVIĆ I DRAGAN NIKOLIĆ OVO URADILI! Priča koja govori sve o njima!

- Kao na filmu, krenuli su da kupe nova kola, ali svoja nisu uspeli da pokrenu, pa su se vratili u stan da pozovu nekoga da ih odveze - piše u ovoj interesantnoj i inspirativnoj priči

Objavljeno:

Velikani kakvi su bili Milena Dravić i Dragan Nikolić retko se rađaju i veliko je pitanje koliko će ih takvih naše glumište još iznedriti.

Jedan od najpoznatijih, najlepših i najplemenitijih parova bivše Jugoslavije, koji nažalost više nije među nama, nebrojeno puta je pokazao svoju humanost, a putem Fejsbuka smo danas pronašli još jednu takvu priču.

- Dragan Nikolić i Milena Dravić su usred najgore krize nekako uspeli da skupe novac za nov automobil i odlučili su da zamene vremešni Golf koga su stalno morali da guraju da bi upalio.

Kao na filmu, krenuli su da kupe nova kola, ali svoja nisu uspeli da pokrenu, pa su se vratili u stan da pozovu nekoga da ih odveze.

I baš u tom trenutku na televiziji je emitovan prilog o dečaku kome je hitno potrebna operacija očiju. Dragan je pogledao u Milenu i rekao:

''Njima treba para tačno koliko i mi trenutno imamo u kući. Ma, šta će nam nov automobil''

Ubrzo su saznali gde se nalazi porodica dečaka. Kada je došao prijatelj koji je trebalo da ih odveze da kupe automobil, rekli su mu da ih vozi do dečakovog sela.

Pojavili su se ljudima na vratima i predali im novac za operaciju... - piše na Fejsbuku Kristine Damjanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Facebook: Brankica Damjanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.