Komemoracija Bati: Dačić nasmejan izjavio saučešće Luli? Šta nije u redu s njim?!
Foto: Filip Plavčić

poslednji pozdrav

Komemoracija Bati: Dačić nasmejan izjavio saučešće Luli? Šta nije u redu s njim?!

U velikoj sali Doma sindikata, počela je jedna od dve komemoracije posvećena Velimiru Bati Živojinoviću
Objavljeno: 18:45h

Komemoracija glumcu Velimiru Bati Živojinoviću počela je u 15.30 časova, u Velikoj sali Doma sindikata. Bata Živojinović je zbog Zvezde bio tri meseca na lečenju! (FOTO) Pored kolega došli su i brojni građani koji žele da upute poslednji pozdrav Bati. Sve vreme sa velikog platna smenjuju se fotografije iz filmova i serija u kojima je Živojinović igrao. Dačić je hit! Na komemoraciji Bati Živojinoviću prvo nasmejan izjavio saučešće, a onda istripovao da je Tito...

foto: Filip Plavčić

Događaju prisustvuje veliki broj Batinih prijatelja i kolega koji su došli da odaju počast preminulom glumcu, a u prvim redovima sedi vrh SPS-a i supruga pokojnog glumca Lula Živojinović sa unukom Dinom.

foto: Filip Plavčić

Lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je saučešće Batinoj supruzi, ćerki i unuci i to sa blagim osmehom na licu, što svakako ne priliči ovakvom trenutku. Jasno je da nije imao lošu nameru, ali ipak, pehovi prilikom javnih nastupa nisu nikakva novost za Dačića. Naime, opšte je poznato da se u nekoliko navrata pojavljivao pod dejstvom alkohola, pa ko zna - možda je i sada bio takav slučaj.

foto: Filip Plavčić

Međutim, kasnije je Dačić bio sasvim pribran i ozbiljan u skladu sa situacijom.

foto: Filip Plavčić

Batina supruga se drži dobro uprkos situaciji, ali je primetna velika tuga na njenom licu.

foto: Filip Plavčić

Milutin Mrkonjić takođe je došao na komemoraciju legendarnom Bati bez svoje lepše polovine Ane Bekute.

foto: Filip Plavčić

Tu je i potpredsednik SPS-a Branko Ružić, a tu su i Nikola Nikodijević, Žarko Obradović, Aleksandar Obradović. Od glumaca stigao je Đura Palica, a tu su i Baki Anđelković, Batina sestra Stanka Đukić.

foto: Filip Plavčić

Salom odjekuje smeh publike na smešne doskočice iz filmova Batinih filmova kao i iz predstava u kojima je igrao.

foto: Filip Plavčić

Ivica Dačić održao je govor u čast Bate gde se zahvalio Živojinoviću što je bio član njihove partije. - Učinio je SPS poznatim i van granica Srbije svojim likom i delom. Njegov lik će biti besmrtan i zahvaljujem se na svemu što je učinio za SPS - rekao je Dačić.

foto: Filip Plavčić

- Draga Lulo želim da znaš da ti i cela tvoja porodica ima nas za prijatelje - obratio se Dačić Batinoj supruzi.

foto: Filip Plavčić

Potom je Dačić pozvao na aplauz i dodao da Valter ne može da umre, a svi u sali ustali su i nagradili ga velikim aplauzom u Batinu čast.

foto: Filip Plavčić

Da podsetimo, Velimir Bata Živojinović preminuo je u nedelju u 83. godini, a biće sahranjen sutra u Aleji zaslužnih gradjana na Novom groblju. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.