Sećate li se male Zone Zamfirsko? Evo kako ona danas izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen/ YouTube/ DomaciFilmoviSerije

prava lepotica

Sećate li se male Zone Zamfirsko? Evo kako ona danas izgleda! (FOTO)

Katarinu Radivojević verovatno svi znate, ali pored nje je u filmu Zonu igrala još jedna 12-ogodišnja devojčica
Objavljeno: 14:12h

Velike Zone Zamfirove, koju je glumila Katarina Radivojević, se sigurno svi sećate. A šta je sa malom Zonom? Glumica koja je imala samo 12 godina kada je zaigrala malu Zonu Zamfirovu, Jana Milosavljević, trenutno živi u Subotici. Šefe, koji ti je vrag? 15 nezaboravnih provala Pantića, Duška Dugouška, deda Tripka...(VIDEO) Jana je ćerka dobro poznatog Neše Galije a danas ima 27 godina, bavi se glumom i izgleda fenomenalno.

foto: Printscreen/ Mondo
Njegov ljubavni život smo svi pratili: Evo kako danas izgleda Budimir Trajković! (FOTO) - Posle toga sam još 2 puta radila sa Šotrom. Ali ja sam bila dete, moji roditelji nisu želeli da ja uđem u taj posao kao dete glumac, čuvali su me od toga i hvala im na tome. Zahvaljujući tome imala sam divno, bezbrižno detinjsto. Mislim da sam tada definitivno odlučila da je gluma to čime želim da se bavim, em se igram, em dobijam pare za to - kroz osmeh je rekla Jana.
foto: Printscreen/ Mondo
Ona trenutno živi u Subotici zbog posla ali će se ubrzo vratiti u Beograd. - Volela bih da se glumom bavim na jedan čist, pošten i častan način. To mi je ambicija, mada, možda i više motivacija - kaže Jana. (Espreso.co.rs/ Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.