Novi Disney-Pixar animirani film "Napred" stiže u srpske bioskope od četvrtka 5. marta, sinhronizovan i titlovan
Foto: Promo

animirani FILM

Novi Disney-Pixar animirani film "Napred" stiže u srpske bioskope od četvrtka 5. marta, sinhronizovan i titlovan

Radnja filma smeštena je u predgrađe izmišljenog sveta, a glavni likovi su dva brata, tinejdžeri vilenjaci. Oni će krenuti u neverovatno putovanje, kako bi otkrili da li je preostalo još malo magije. Iz studija Pixar Animation stiže nam potpuno nov, originalan film koji u naše bioskope, na redovni repertoar stiže 5. marta ove godine i to u 2D i 3D tehnologiji, sinhronizovano i titlovano.

Objavljeno: 14:56h

Animiranu avanturu za sve devojčice i dečake koji veruju u vilenjake, magiju i ostvarenje želja, film "NAPRED" (ONWARD), donosi nam maštovita radionica studija Dizni Piksar.

foto: Promo

Trejler za sinhronizovani animirani film Napred možete pogledati ovde

Od četvrtka 5. marta imaćemo priliku da uživamo i duhovitoj i emotivnoj priči punoj neobičnih i divnih stvorenja i magije, ljubavli i najiskrenijih emocija! Mladi vilenjaci Ian i Barli Lakonogi odvešće nas u svet gde su čuda moguća, nasmejaće nas svojim duhovitim šalama i naučiti da je na svetu najvažnije vreme koje provodimo sa ljudima koje volimo i koji nas vole.

foto: Promo

Najverniji fanovi imali su priliku da uživaju u specijalnoj projekciji koja je održana 29. februara u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, a kojoj je prisustvovao i deo fantastične ekipe koja je učestvovala u sinhronizaciji ovog filma: Relja Žikič, Boris Pingović, Vladan Milić, Nikola Todorović, Sofija Stanković, Saša Sinđelič, Nikola Nemešević, Srđan Čolić, kao i reditelj sinhronizacije Vladimir Marković Loony.

foto: Promo

Od četvrtka. 5. marta, film "NAPRED" prikazivaće se sinhronizovano i titlovano, u 2D i 3D tehnologiji.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.