Bravo, Valtere! Batu prebacuju u novu bolnicu, ali to su dobre vesti! (FOTO)
Foto: Instagram/ Bata Živojinović

valter je neuništiv

Bravo, Valtere! Batu prebacuju u novu bolnicu, ali to su dobre vesti! (FOTO)

Velimir Bata Živojinović pebačen je iz KBC "Dedinje" na odeljenje intenzivne nege specijalne bolnice "Sveti Sava", gde će biti još nekoliko dana
Objavljeno: 18:54h

Nakon što mu je amputirana noga, legendarni glumac, Bata Živojinović se oporavlja, te je prebačen u bolnicu "Sveti Sava". Ovakav Instagram profil ne postoji na planeti: Karijera Bate Životinje u 20 fotki (FOTO) Lekari su zadovoljni glumčevim oporavkom nakon amputacije leve noge do ispod kolena, pa ja zato doneta odluka da se njegovo zdravstveno stanje prati u klinici gde se ranije lečio od posledica moždanog udara. Batina ćerke Jelena je potvrdila da je njen otac prebačen u bolnicu "Sveti Sava".

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Bata je juče postao svestan, dobro se oseća i tražio je da ide kući. Lekari su rekli da mora još koji dan da ostane u bolnici, zato su odlučili da ga prebace u "Svetog Save", na odeljenje intenzivne nege. Intervencija je dobro prošla, mi smo pesrećni zbog toga i zahvalni smo svima koji su nas prethodnih dana zvali i davali podršku - rekla je Jelena. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.