Patuljak je pobedio! Evo koji glumci igraju u srpskoj verziji Game of Thrones! (FOTO) (VIDEO)

Ko su Bjela, Voja, Kockica...

Patuljak je pobedio! Evo koji glumci igraju u srpskoj verziji Game of Thrones! (FOTO) (VIDEO)

Šta bi se dogodilo ako bi se popularna serija snimala u srpskoj verziji?
Objavljeno: 19:01h

Tribina pod nazivom "Moj film je bolji od tvog #3" održana je u Domu omladine Beograda, a tema za majski filmski obračun bila je planetarno popularna serija "Igra Prestola". Na tribini su snage odmerile rediteljke Staša Koprivica i Tea Puharić i Isidora Vlasak, potpredsednica udruženja Sakurabana. Nikada neće biti otpisani: 11 carskih poteza zbog kojih će Tihi uvek biti d baja! (VIDEO) (GIF)

Espreso.co.rs

Učesnice su publiku oduševile odgovorom na pitanje koga bi odabrali od domaćih glumaca da igra u "Igri prestola" i u kojoj ulozi.

Tea je izabrala Voju Brajovića za ulogu Vrhovnog Vrapca i opisala ga kao čoveka u godinama koji pripoveda o smislu života i kako se treba vratiti religiji, a u suštini je prilika za samopromociju.

Aleksandar Jovanović

Tea smatra da Vojina dikcija savršeno odgovara ovom liku.

A photo posted byGoT Grids(@gotgrids) on

Isidora je odabrala Branka Kockicu za ulogu Kaiburna, a kao obrazloženje navela je da u knjizi postoji deo gde se on opisuje kao omiljeni deka svake devojčice, ali se tek kasnije ispostavi da on eksperimentiše na ljudima.

Prema njenom mišljenju Branko bi u takvoj bizarnoj ulozi mogao da briljira.

Staša je odabrala Dragana Bjelogrlića za ulogu Tiriona Lanistera. Bjela je idelan za ovu ulogu pre svega zbog visine koja odgovara ovom liku, prljavo pepeljaste plave kose i svetlih očiju.

Ipak mnogo bitnije je to što je on dobar glumac, ali i veliki fan ove serije. Pogledajte kakve su još zanimljive komentare na ovu temu dale učesnice tribine.

(A. Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.