Obračun u Igri prestola: Ko je najbolji lik u seriji, a da nije Lanister ili Stark?

filmski ring

Obračun u Igri prestola: Ko je najbolji lik u seriji, a da nije Lanister ili Stark?

Tema za majski filmski obračun bila je planetarno popularna serija "Igra prestola", a na tribini su snage odmerile rediteljke Staša Koprivica i Tea Puharić i Isidora Vlasak, potpredsednica udruženja Sakurabana
Objavljeno: 19:03h

Tribina pod nazivom "Moj film je bolji od tvog #3" održana je u Domu omladine Beograda sa početkom u 19 časova. Ovaj događaj bio je prava poslastica za filmske entuzijaste, pasionirane gledaoce, poznavaoce trivije i sve koje zanima film. Nikada neće biti otpisani: 11 carskih poteza zbog kojih će Tihi uvek biti d baja! (VIDEO) (GIF)

Promo

Tema za majski filmski obračun bila je planetarno popularna serija "Igra prestola", a na tribini su snage odmerile rediteljke Staša Koprivica i Tea Puharić i Isidora Vlasak, potpredsednica udruženja Sakurabana. Autori i sudije bili su Sofija Vuković, Miloš Petrik i Miloš Cvetković. Devojke su odgovarale na po pet pitanja voditelja i svaka od njih imala je po dva minuta da odgovori na svako pitanje, kao i po 30 sekundi da replicira i komentariše odgovore drugih. Voditelj je bodovao odgovore, ceneći znanje, kreativnost i ubedljivost argumenata odgovora. Staša, Isidora i Tea odgovarale su na pitanja: Ko je najbolji lik u seriji, a da nije Lanister ili Stark, a svaka od učesnica je odabrala svog favorita i obrazložila odgovor. Staša je odabrala Sera Davosa, Isidora Teona, a Tea Bron. U ovoj kategoriji ubedljivo je pobedila Isidora. Pitanje koje je mnoge nasmejalo bilo je koga bi odabrali od domaćih glumaca da igra u "Igri prestola" i u kojoj ulozi. Učesnice su dale veoma zanimljive odgovore. Izabrale su Dragana Bjelogrlića, Branka Kockicu i Voju Brajovića. I ovde je ponovo pobedila Isidora. Kao sledeći zadatak takmičarke su morale da opišu najbolju smrt Šona Bina u karijeri, a da nije u "Igri prestola". Staša je izdvojila film "Black Death", Isidora "The Field", a Tea "Lord of the Rings". I pobednica je opet Isidora. Na pitanje koju bi adaptaciju nekog serijala voleli da vidite u formi "Igre prestola", Tea je izdvojila knjigu "The Blade Itself", Isidora "Transmetropoliten", a Staša narodnu epsku poeziju i zbog jakih ženskih likova, a kao primer navela je Banović Strahinju. Posle ovog obrazloženja Staša je dobila najviše poena, ali je ipak ubedljivu pobedu na tribini odnela Isidora Vlasak. Organizatori su sledeću tribinu na temu Azijski film zakazali za 15. jun. (A. Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.