Održana konferencija za medije povodom premijere filma Grudi
Foto: Promo

film

Održana konferencija za medije povodom premijere filma Grudi

Konferencija za medije povodom premijere filma Grudi crnogorske rediteljke Marije Perović održana je danas (29. januara) u Kombank dvorani . Na konferenciji su se medijima obratili rediteljka filma Marija Perović i glumci Nada Šargin, Vojin Ćetković i Danilo Lončarević.

Objavljeno: 17:16h

“Ovaj film predstavlja omaž prijateljstvu, ženama, muškarcima koji podržavaju i razumeju žene, ali i svima nama u srednjim godinama. Mislim da je jako važno što film prikazuje da i u tim godinama postoji snaga volje i želja da se neke stvari promene. Značajno je baviti se ljudima koji su školovani, pismeni i koji se suočavaju sa raznim problemima zato što su upravo oni odraz društva u kojem živimo”, izjavila je rediteljka filma Marija Perović.

foto: Promo

“Uloga Zorke ima jedan vitalitet koji mi se dopao i ova uloga mi je veoma prijala zato što se razlikuje od likova koje uglavnom imam priliku da igram. Pripemajući se za ovu ulogu bavila sam se osećajem straha sa kojim se suočavaju ljudi oboleli od karcinoma dojke, ali I njihova okolina, to su stvari koje svako od nas poznaje i svi ih imamo u sebi”, predočila je glumica Nada Šargin.

“Ovo je nešto najbliže onome o čemu bih ja želeo da govorim i mislim da su ovakve teme ono čemu bi naša kinematografija trebalo da teži. To je jedan mali film sa jakim emocijama koji pre svega govori o ljubavi i prijateljstvu, stvarima koje su se izgubile u velikim gradovima. Zanimljivo je da ekipu ovog filma povezuje što je većina nasi z manjih mesza. Ja igram čoveka koji mi je prilično blizak, odigrao sam ovu ulogu sa velikim zadovoljstvom”, objasnio je glumac Vojin Ćetković.

foto: Promo

“Za mene je bilo ogromno iskustvo da delim kadar sa ovako velikim glumcima. Na trećoj godini Akademije ovo je zaista predstavljalo dragoceno iskustvo na kome sam veoma zahvalan”, istakao je glumac Danilo Lončarević.

Premijera filma Grudi održaće se u Kombank dvorani 5. Februara 2020. godine, a premijeri će prisustvovati mnogobrojna ekipa filma počev od Mire Banjac, Dubravke Drakić, Nade Šargin, Marije Škaričić, Vojina Ćetkovića, Peđe Bjelac, Jelene Đukić, Danila Lončarevića, Branimir Popovića, Aleksandra Đurice i ostatka ekipe.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.