KATRIN DANEV I KJARA MASTROJANI ZAJEDNO U FILMU KLER DARLING
Foto: Promo

POKLON KARTE

KATRIN DANEV I KJARA MASTROJANI ZAJEDNO U FILMU KLER DARLING

Poklanjamo 3x2 ulaznice čitaocima koji se najbrže jave u inbox Facebook stranice Espreso Kultura, za projekciju ovog filma sutra (četvrtak, 16.1.) u Kombank dvorani od 16.30.

Objavljeno: 17:22h

Nije prvi put da čuvena francuska glumica Katrin Danev i njena ćerka Kjara Mastrojani igraju zajedno na filmu (“Tri srca” iz 2014. godine) i to u ulogama koje su im podarene i u stavrnom životu. Film “Kler Darling” naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od četvrtka 16. januara.

foto: Promo

Prvog dana leta Kler Darling se budi ubeđena mišlju da joj je to poslednji dan u životu. Ona odlučuje da isprazni kuću i taj dan proda potpuno sve, od Tifani lampi do raznih drugih zbirki stvari koje poseduje. Svi ti predmeti prikupljeni su s ljubavlju i poseduju odjek tragičnog i blistavog života. Ovo posledje ludo ponašanje Kler dovodi do situacije gde, njena ćerka Meri posle dvadeset godina dolazi da je vidi.

Prema rečima rediteljke filma Žoli Bertuseli (Julie Bertuccelli) iako tokom razrade scenaija nije razmišljala o glumačkoj podeli, ubrzo se ikona francuskog filma Katrin Danev pokazala kao najbolji izbor. Na platnu je gledamo zajedno sa rođenom ćerkom, ali prvi put se susrećemo sa intenzivnom odnosom njihovih likova.

“Iako sam isprva oklevala, bojala sam se da realnost života ne zaseni film, da ne bude da sve što vidite su Katrin Danev i njena ćerka u stvarnom životu. Ponudila sam Kjari ulogu I na kraju je sve bilo fantastično.”


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.