Bane i Sergej otkrivaju zašto se film zove Burek, a ne Sarma! (FOTO)

Krajnje logično!

Bane i Sergej otkrivaju zašto se film zove Burek, a ne Sarma! (FOTO)

Sinoć je u bioskopu "Sinapleks" održana premijera filma "Burek". Ekipa Espresa se našla na licu mesta i razgovarala sa braćom Trifunović
Objavljeno: 10:34h

Premijera komedije "Burek" u kojoj je reditelj Vladan Nikolić spojio dvojicu braće, Baneta i Sergeja Trifunovića, održana je sinoć u bioskopu "Sinapleks" u Ušću. Ekipa Espresa bila je na premijeri i iskoristila je priliku da braći Trifunović postavi par pitanja. Flojd, Džimi Barka, Prle.. 10 neuništivih uloga zbog kojih će Dragan Nikolić uvek biti legenda! (VIDEO)

Nemanja Stojanović
S obzirom da je bilo veče premijere, pitali smo braću Trifunović kako oni očekuju da će publika reagovati na ovu njihovu neobičnu komediju. - Mislim da će reagovati kao što su reagovali svuda gde smo ga puštali - u Grčkoj, Americi, nekim ljudima ovde, a to je da izlaze nasmejani. A to je najvažnije. Nemamo drugih pretenzija osim da ljudi dobiju jedan zdrav, fin i pošten humor - rekao je Bane.
Nemanja Stojanović
Sergej nije želeo da predviđa kakva će biti reakcija domaće publike na ovaj film, ali je ipak priznao da se nada da će biti i više nego pozitivne.
Nemanja Stojanović
S obzirom da je opšte prihvaćeno mišljenje da se braća ili sestre često svađaju i prepiru, interesovalo nas je da li su njih dvojica naišli na neke "bratske" poteškoće prilikom snimanja ovog filma. - Bilo nam je divno. Super nam je bilo, nema šta da nam bude loše. Nismo se svađali jer radimo ono što volimo i radimo to na moru, tako da bi bilo mnogo glupo da se svađamo - rekao je Bane.
Nemanja Stojanović
Braću Trifunović smo pitali i zašto film nosi naziv po bureku, a ne po nekom drugom, domaćem jelu, poput sarme na primer. - To morate da pitate Vladana Nikolića. Verovatno zato što se burek mnogo lakše sprema, ko će da mota sarmu na plaži? A i sarma uz more baš i ne ide... - odgovorio nam je Bane.
Nemanja Stojanović
Sergej je dao više diplomatski odgovor. - Kada budete pogledali film videćete zašto se zove baš burek - rekao je Sergej. Prihvatimo izazov koji nam je postavio Sergej, burek u ruke i pravac bioskop!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.