Adam Sendler u ulozi draguljara-kockara
Foto: Printscreen

film

Adam Sendler u ulozi draguljara-kockara

Nakon sjajnog ostvarenja "Dobro vreme" od pre dve godine, braća Beni i Džoš Safdi vratili su se sa novim filmom "Neobrušeni dragulji” u kojem ćemo gledati Adama Sendlera u stalnoj trci za novcem.

Objavljeno: 13:21h

Misteriozna krimi-drama donosi priču o harizmatičnom Hauardu Retneru, draguljaru iz Njujorka, velikog zavisnika o klađenju, koji je u stalnoj potrazi za velikim dobitkom. Međutim, radnju još napetijom čine uterivači dugova koji mu dišu za vratom.

Retner je ujedno i porodični čovek i svoj život mora da balansira između supruge, dece, ljubavnice, posla i brojnih ljudi kojima duguje novac. On spas pronalazi u nebrušenim opalima koji mu stižu iz Afrike, ali stvari će izmaći kontroli kada počne da se kladi na velike uloge. Međutim, Retnera ništa ne može da spreči u njegovom uverenju da velika pobeda vreba negde iza ugla.

Prema rečima filmskih kritičara koji su već pogledali film, "Neobrušeni dragulji” je uzbudljiva priča sa likom čija igra izaziva anksioznost, ali i ushićenje. Sendler se u filmu pokazao kao pravi karakterni glumac, za razliku od njegovih uloga u laganim komedijama na koje smo navikli, piše Kliks.

Pored Sendlera, uloge u filmu ostvarili su i Kit Vilijams Ričards, Tomi Kominik, Kit Stanfild i mnogi drugi.

Film "Neobrušeni dragulji” premijerno je prikazan u američkim bioskopima krajem decembra, a uskoro stiže i u bioskope u našoj zemlji.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.