KO JE DOBITNIK NEVEROVATNIH MILION DINARA DRŽAVNE LUTRIJE: Švindleri stižu na Superstar TV
Foto: Promo

12 epizoda

KO JE DOBITNIK NEVEROVATNIH MILION DINARA DRŽAVNE LUTRIJE: Švindleri stižu na Superstar TV

Počinje dugo najavljivana domaća serija!

Objavljeno: 11:05h

Večeras od 21 čas na Superstar TV kanalu počinje dugo najavljivana domaća serija „Švindleri“. Crnohumorna serija od 12 epizoda u režiji Nemanje Ćeranića i Miroslava Lekića, snimana u koprodukciji Telekoma Srbija i RTS-a, smeštena je u tridesete godine dvadesetog veka i nosi naziv po germanizmu koji se "odomaćio" u Vojvodini, a zapravo znači prevaranti, secikese, lopovi.

Zaplet priče počinje objavom Državne klasne lutrije Kraljevine Jugoslavije da je izvučena srećka sa glavnom novčanom nagradom u iznosu od neverovatnih milion dinara koji odlaze srećnom dobitniku u Palanci, gradiću u unutrašnjosti Srbije. Prestolonaslednik Petar, kao pokrovitelj Jadranske straže koja je i pokrenula lutriju, lično je čestitao nepoznatom dobitniku i pozvao ga da podigne svoju nagradu.

foto: Promo

Pitanje je samo ko je dobitnik? Ovo pitanje će iznenada uzburkati miran i spokojan život u Palanci gde su doskora njeni građani razmišljali samo o predstojećim izborima za gradonačelnika između dvojice kandidata koji su jednu privatnu svađu pretvorili u političko nadmetanje. Rađeni po scenariju Đorđa Milosavljevića, „Švindleri“ su priča o običnim ljudima, trgovcu, njegovoj ženi, brici, njihovoj deci, među koje dolaze krajnje neobični ljudi, odnosno prevarant svetskog glasa i osvetnički raspoložen policajac, što će na komičan način prodrmati naoko učmalu palanku srpskog zlatnog doba.

foto: Promo

U seriji glume Dragan Jovanović, Branka Pujić, Pavle Mensur, Anđela Jovanović, Dejan Lutkić, Brankica Sebastijanović, Vlasta Velisavljević, Gorica Popović, Vojin Ćetković, Andrija Kuzmanović i mnogi drugi.

foto: Promo

„Švindleri“ će se premijerno prikazivati nedeljom od 21 čas na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.