PREPUNA SALA NA PREMIJERI ŠPANSKE KOMEDIJE GODINE: Film Profesori dileri oduševio publiku
Foto: Promo

POKLON KARTE

PREPUNA SALA NA PREMIJERI ŠPANSKE KOMEDIJE GODINE: Film Profesori dileri oduševio publiku

Prvo troje čitalaca koji se jave u inbox Facebook stranice Espreso kultura, osvojiće po dve karte za ovu neverovatnu komediju, za projekciju u nedelju, 08.12. u 20:10 u bioskopu Cineplexx Ušće (nagradu dobijaju oni čitaoci koji u prethodnih mesec dana nisu dobili poklon od našeg portala)

Objavljeno: 16:47h

Smeh u prepunoj sali bioskopa Cineplexx Ušće izazvala je premijera španske komedije godine “Profesori dileri”, koja danas počinje sa prikazivanjem u bioskopima širom Srbije, u distribuciji Dexin Filma. Ovo urnebesno ostvarenje među prvima u Srbiji pogledali su glumac Luka Raco, voditeljka Jelena Gajšek, maneken Miloš Mićović, influenseri Marko Bezbradica, Nemanja Arsić, Jelena Krlj, Milica Denić, Milica Nedeljković Venoma i mnogi drugi.

foto: Promo

Prvo troje čitalaca koji se jave u inbox Facebook stranice Espreso kultura, osvojiće po dve karte za ovu neverovatnu komediju, za projekciju u nedelju, 08.12. u 20:10 u bioskopu Cineplexx Ušće (nagradu dobijaju oni čitaoci koji u prethodnih mesec dana nisu dobili poklon od našeg portala).

PROFESORI DILERI su u pravom smislu urnebesna komedija u kojoj su glavni likovi prijatelji iz školskih dana, Pedro, Arturo i Elihijo. Oni su profesori univerziteta koji usled ekonomske krize ostaju bez posla. Njih trojica dolaze na ideju kako da reše svoje probleme, a to je projekat na kojem Pedro već godinama radi - multivitamin koji omogućava da se zabavljaš celu noć bez nuspojava.

foto: Promo

Uz pomoć Anabel, advokatice koja je zaposlena na benzinskoj pumpi, i Hote, studentkinje koja je više zainteresovana za zabavu nego za knjige, ova tri profesora će se naći u svetu noćnih klubova i sumnjivih poslova, nadajući se da će pronaći tržište za svoje novo opijat-čudo. Ipak, čini se da diplomirani ekonomista, hemičar i filolog nisu uopšte kvalifikovani za ono što ih na tom putu čeka.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.