Vodimo vas na premijeru filma “Asimetrija” na Festivalu autorskog filma
Foto: Promo

Poklon karte

Vodimo vas na premijeru filma “Asimetrija” na Festivalu autorskog filma

Prvih 5 čitalaca koji se jave u inbox Facebook stranice Espreso Kultura, osvojiće po dve karte.

Objavljeno:

Debitantski film rediteljke Maše Nešković biće prvi put prikazan u Srbiji 23. 11. 2019. u 19 časova u Kombank dvorani, na Festivalu autorskog filma, a Espreso.co.rs poklanja ulaznice najbržim čitaocima. Prvih 5 čitalaca koji se jave u inbox Facebook stranice Espreso Kultura, osvojiće po dve karte.

foto: Promo

Ovaj film imao je svetsku premijeru na 43. Međunarodnom filmskom festivalu u Sao Paulu, u Brazilu, gde je prikazan u okviru takmičarskog programa “ New Directors Competition” i naišao na odličan prijem publike.

U filmu “Asimetrija” priča jednog para i priča jednog grada prepliću se, a istorija se ponavlja. Rediteljka Maša Nešković u svom prvom dugometražnom ostvarenju dovodi u pitanje transformaciju ljubavnih odnosa tokom vremena i razloge zbog kojih se veze raspadaju.

foto: Promo

Uloge tumače: Daria Lorenci Flatz, Uliks Fehmiu, Mira Janjetović, Mladen Sovilj, Lola Vitasović, Mateja Poljčić, Dubravka Kovjanić, Milica Stefanović, Tamara Krcunović, Ljubomir Bandović...

Film je sniman tokom leta 2017. godine u koprodukciji producentskih kuća “This and That Productions” iz Srbije, “Korektif” iz Slovenije i “Nightswim” iz Italije, uz podršku Filmskog centra Srbije i Ministartvo za kulturu Republike Srbije.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.