"Džoker" dobija nastavak, režiser Tod Filips otkrio detalje
Foto: Tanjug

FIlm

"Džoker" dobija nastavak, režiser Tod Filips otkrio detalje

Filips: "Mnoštvo filmova govori o varnici, a ovaj govori o barutu"

Objavljeno: 10:47h

Film Džoker, koji obara sve rekorde, najverovatnije će dobiti nastavak, jer to žele i režiser Tod Filips, i nosilac glavne uloge, Hoakin Finiks.

Režiser je progovorio o tome šta bi voleo da istraži u vezi sa mogućim nastavkom.

Ovaj film nedavno je postao najprofitabilniji film nastao prema stripu nakon što je prethodno postao najprofitabilniji film sa rejtingom R (zabranjen pristup gledaocima ispod 17 godina bez odraslog pratioca).

Filips je izjavio još pre objavljivanja filma da je nastavak moguć, a sada je diskutovao kuda bi narativ nastavka mogao da ode i izjavio je za The Los Angeles Times da bi nastavak "morao da ima izvesnu tematsku rezonancu".

“Ne bi mogao da bude ovako divlji i ludi film o Klovnu-Knezu zločina" rekao je Filips.

He continued: “Mislim da je na kraju krajeva to razlog zašto je film dopro do ljudi, zbog onoga što se dešava u osnovi filma. Mnoštvo filmova govori o varnici, a ovaj govori o barutu. Ako to budemo mogli da snimimo iznova, to bi bilo veoma zanimljivo.”

Hoakin Finiks je takođe govorio o nastavku "Džokera" za The Envelope: “Ne bih snimao nastavak samo zbog toga što je prvi film bio uspešan,” već zato da nastavak bude predmet razgovora za dugo.

“Mnogo pre objavljivanja i pre nego što smo imali pojma da će postići uspeh, razgovarali smo o nastavcima,” nastavio je Finiks.

Filips je tzakođe rekao da je bio tako impresioniran Finiksovom glumom u "Džokeru" da bi samo zbog toga hteo da snimi još jedan film sa njim.

“Jedno vam mogu reći - snimao bih sa Finiksom svakog dana,” rekao je Filips za Total Film. “Niko nije kao on.”

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.