Twin Peaks objašnjen na pravi način u neverovatnom video klipu od četiri i po sata
Foto: Printscreen

objasnio

Twin Peaks objašnjen na pravi način u neverovatnom video klipu od četiri i po sata

Ne kupujte skupe knjige koje tumače misterije Twin Peaksa - dovoljno je da pažljivo pogledate ovaj video klip

Objavljeno:

Youtuber čiji kanal se zove Twin Perfect na pravi način je objasnio kultnu TV seriju i film Davida Lyncha i Marka Frosta, Twin Peaks, u neverovatnom video klipu koji traje četiri i po sata. Serija je debitovala na kanalu ABC 1990 godine i oko sebe je okupila mnogobrojne posvećene sledbenike. Danas Twin Peaks se smatra jednom od najboljih TV serija svih vremena. Godine 1992 snimljen je film Twin Peaks: Fire Walk with Me, a 2017 serija je dobila treću sezonu.

Treću sezonu režirao je David Lynch lično a Frost je napisao scenario. Mnogo originalnih članova glumačke ekipe učestvovalo je u trećoj sezoni iako je prošlo dvadeset šest godina od finalne epizode druge sezone.

Twin Peaks je veliki deo svog uspeha izgradio na misterijama koje okružuju priču, i zapravo je to i prva u nizu serija koje drže gledaoce u neprestanoj i najčešće nikada objašnjenoj enigmi. Misterija je neophodna ovoj seriji i ona je u svom elementu kada su misterije neobjašnjene. Ipak, u ljudskoj prirodi je da teži objašnjenju, pa je tako nastao ovaj kolosalni poduhvat objašnjavanja misterija Twin Peaksa, koji je, čini se, izrekao mnogo stvari koje imaju smisla.

Video klip bavi se svime od Garmonbozie, Crne i Bele kuće, Majka, Boba i Malog čoveka, Džudi, Odri i Čarlija, pa do završetka treće sezone. Ovaj video takođe objašnjava da je Twin Peaks najbolji kada je obavijen u veo misterija, pa tako objašnjenje ruši seriju uklanjajući misterije.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.