Tarantino objašnjava šta se dešava nakon kraja filma "Bilo jednom u Holivudu" - dalja sudbina Rika Daltona
Foto: Printscreen

Film

Tarantino objašnjava šta se dešava nakon kraja filma "Bilo jednom u Holivudu" - dalja sudbina Rika Daltona

Intervju koji deluje kao da Tarantino razmišlja o nastavku filma Bilo jednom u Holivudu

Objavljeno: 11:18h

Režiser je govorio o budućnosti lika Rika Daltona, glavnog junaka filma "Bilo jednom u Holivudu", za kojeg mnogi kažu da ima mnogo dodirnih tačaka sa glumcem Bartom Rejnoldsom.

Leonardo Di Kaprio u ulozi Rika Daltona u filmu Bilo jednom u Holivudu
Leonardo Di Kaprio u ulozi Rika Daltona u filmu Bilo jednom u Holivudufoto: Printscreen

Kventin Tarantino razotkriva šta se dešava sa jednim od glavnih junaka njegovog poslednjeg filma nakon što se film završi.

Na kraju filma, Dalton, kojeg tumači Leonardo Di Kaprio, upoznaje Šeron Tejt nakon konfrontacije sa Mensonovom sektom, što je mnoge gledaoce ostavilo u zapitanosti da li je to donelo novi početak njegove holivudske karijere.

Govoreći za The Margaret Cho podcast, Tarantino je spekulisao o tome u kom smeru veruje da bi Daltonova karijera mogla otići.

“Ima nekoliko mogućih smerova kuda bi njegova karijera mogla otići u zavisnosti od toga s kim bi se on svezao,” the director began. “Jedan put je put Džordža Maharisa, a potpuno drugačiji je put Taja Hardina. To je kombinacija više njih. Ono što se lako moglo desiti čak i da je imao nešto više uspeha u sedamdesetim nego što sam ja prikazao, ono što mi se čini da bi se desilo s njim, jer sam video da se to desilo mnogim takvim momcima, kasnih sedamdesetih i ranih osamdesetih mnoštvo tih mačo tipova iz pedesetih i šezdesetih završilo u TV serijama u ulogama starijih pandura koji su šefovi mlađim pandurima i šalju ih na zadatke.”

Da li ova priča znači da ćemo u dogledno vreme dobiti nastavak filma Bilo jednom u Holivudu?

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.