IZNENAĐENJE U SUSRET TRIDESETHILJADITOM GLEDAOCU: Srđan Žika Todorović na projekciji filma “Ekipa”
Foto: Promo

POKLON KARTE

IZNENAĐENJE U SUSRET TRIDESETHILJADITOM GLEDAOCU: Srđan Žika Todorović na projekciji filma “Ekipa”

“Ekipa” je premijerno prikazana u Sava Centru i za samo sedam dana u Srbiji ju je pogledalo gotovo 30 hiljada gledalaca

Objavljeno:

Iako naizgled redovna i obična projekcija domaćeg filma „Ekipa“, publika u sali bioskopa Ušće Cineplexx sinoć je bila istinski iznenađena. Nakon projekcije prisutnima se poklonio deo ekipe filma među kojima je bio i jedan od najomiljenijih domaćih glumaca Srđan Žika Todorović, čija je uloga Hadžija - sportskog menadžera i rođaka fudbalske zvezde Zdravka (Rade Ćosić) jedna od glavnih u filmu. Publika je aplauzom pozdravila i golmana Filipa Kljajića, kao i fudbalera Miroslava Vulićevića.

foto: Promo

Glumci su nakon projekcije podelili sa publikom zanimljivosti vezane za snimanje filma „Ekipa“ koji je između ostalog realizovan na dva prava derbija i sve što se događalo na tim utakmicama autentično je prenešeno na sam film, a akteri su u toku snimanja igrali sa kamerama na glavi. “Tolika je bila gužva da sam stigao na snimanje tek kada se derbi završio. Ušao sam na potpuno prazan stadion gde sam zatekao samo poslednje, najvatrenije navijače, ” podelio je sa prisutnima glumac Todorović. Neposredno nakon bioskopske projekcije dobio je i sam potvrdu o kvalitetu filma kada je u taksi prevozu, koji je podelio zajedno sa još dvoje ljudi, čuo komentare da je film odličan!

foto: Promo

“Ekipa” je premijerno prikazana u Sava Centru i za samo sedam dana u Srbiji ju je pogledalo gotovo 30 hiljada gledalaca. Espreso.co.rs vam poklanja 3x2 karte za sutrašnju projekciju od 19:45 u Kombank dvorani. Javite nam se u inbox Facebook stranice Espreso Kultura, a troje najbržih osvojiće po dve karte. Srećno!

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.