Moša! 10 glumaca koje suprotni pol obožava, a oni su gej! (FOTO)

A svi su se ložili na njih!

Moša! 10 glumaca koje suprotni pol obožava, a oni su gej! (FOTO)

Neki od vaših omiljenih tv likova su pripadnici LGBT, a da to nikada ne biste ni pomislili
Objavljeno:

Sjajna stvar u vezi sa glumačkim pozivom jeste to što glumci imaju priliku da igraju likove i da se uživljavaju u uloge koje se potpuno razlikuju od njih samih. Te su se mnogi gej glumci našli u poziciji da igraju likove koji su strejt i, moramo priznati, odlično su se snašli.

Giphy.com

1. Nil Patrik Haris je neverovatan glumac kada je uspeo da čak 9 godina glumi neprikosnovenog zavodnika Barnija Stinsona i čoveka koji usavršava tehnike odvlačenja devojaka u krevet u seriji "Kako sam upoznao vašu majku".

Giphy.com

2. Džim Parsons - svaki poljubac sa ženom mu padne na isti način - vrlo teško! Šeldon iz "Štrebera" je vrlo socijalno neprilagođen, te mu svaka društvena interakcija ispadne vrlo neprijatna.

Giphy.com

3. Džordž Omali je u seriji "Uvod u anatomiju" bio povređen više puta od strane svojih koleginica iz bolnice. Ali u privatnom životu, T.R. Najtu teško da bi neka žena slomila srce, to je rezervisano isključivo za muškarce.

4. Ovo je jedini poljubac koji muškarci mogu da dobiju od Porše De Rosi poznate po svojoj ulozi Nel Porter u seriji "Ali Mekbil". Ona je u toj seriji glumila advokaticu koja je bila u vezi sa svojim nadređenim, Džonom. Porša je godinama u braku sa poznatom voditeljkom Elen Dedženeris.

Giphy.com

5. Sintija Nikson je kroz čak 6 sezona morala da glumi zainteresovanost za muškarce u kultnoj seriji "Seks i grad". Mora se priznati da se odlično snašla!

6. Najveće razočaranje svih obožavateljki serije "Bekstvo iz zatvora" je trenutak kada su saznale da je njihov dragi Majkl Skofild zapravo gej. Da, da dame, oni mišici su rezervisani za jači pol.

Youtube

7. Ovaj poziv na ples u filmu "Optužena" Džodi Foster, vrlo očigledno, upućuje muškarcu, ali bi ona, sasvim sigurno, taj ples odigrala sa nekom pripadnicom nežnijeg pola.

Giphy.com

8. Elen Pejdž se odlično snašla u ulozi buntovne, trudne tinejdžerke u filmu "Džuno". U ovom filmu je ona delovala više strejt nego njen partner koji je u privatnom životu strejt. A očigledno ima i poruku svim "hejterima".

9. Neverovatno izazovna Marija Belo, deklarisala se kao lezbejka tek 2013. godine u svojoj 46-oj, a do tada je imala nekoliko strejt uloga. Muškarcima je sigurno izazivala aritmiju ovakvim potezima.

10. Zastrašujući doktor Oliver Tredson iz serije "Američka horor priča" je zapravo gej. Zakari Kvinto je član mnogih organizacija koje se bore za prava LGBT populacije. Interesantno je da je i njegova koleginica, Sara Polson, koja glumi njegovu pacijentkinju u istoj seriji, takođe pripadnica LGBT populacije. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.