KEVIN SPEJSI JE BANUO NA PROBU U NARODNOM POZORIŠTU U BEOGRADU: Razlog će vas TOTALNO ZBUNITI
Kevin je ljubazno pitao da li ima neka proba u toku, Foto: Printscreen/Youtube

kakav lik!

KEVIN SPEJSI JE BANUO NA PROBU U NARODNOM POZORIŠTU U BEOGRADU: Razlog će vas TOTALNO ZBUNITI

Bio je pola sata u sali, a onda izašao

Objavljeno: 07.10.2019. 15:34h
  • 52

Slavni glumac Kevin Spejsi doputovao je u Beograd i danas posetio Narodno pozorište, a Jasmina Urošević, producent u Drami Narodnog pozorišta, za "Blic" je ispričala kako je protekao susret sa holivudskom zvezdom.

- Bila nam je u toku proba, jer večeras imamo premijeru predstave “San letnje noć projekat Šekspir”, reditelja Kokana Mladenovića. Kolege iz obezbeđenja su zvale direkciju Drame da kažu da je jedan poznati američki glumac došao i da želi da vidi neku predstavu koja se trenutno igra. Mi smo mislili da se neko šali, pa je kolega sišao da vidi ko se igra sa nama - priča nam Jasmina i nastavlja:

- Otišao je do portirnice i kada se vratio rekao je da ipak nije šala i uveo Kevina u direkciju Drame. Kevin je ljubazno pitao da li ima neka proba u toku i rekao da bi voleo da vidi.

Svetskog glumca su sproveli do glavne scene gde su bili glumci, a onda je on iz prvog reda posmatrao pozorišni komad, ne prekidajući nijednog momentra ono što se dešava na pozorišnim daskama.

- Uveli smo ga u mraku. Prvo su ga videle glumice koje u tom trenutku nisu bile na sceni - Nina Nešković, Isidora Simijonović, Jovana Belović, a posle su se sa njim fotografisale Marija Vicković i Vanja Milačić. Bio je pola sata u sali, a onda izašao. Jako ljubazan, fin i prijatan gospodin. Nikakvu famu nije pravio - otkrila nam je Jasmina.

Kevin Spejsi u Beograd je došao zbog snimanja serije, ali još nije poznato o kom projektu je reč.

BONUS VIDEO:

BOLJE KORISTI JEZIK NEGO PRSTE! Palaca po mobilnom kosmičkom brzinom i nikada ne greši! (VIDEO)

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media