SPRDAJU SE S GAVRILOM PRINCIPOM? Pojavio se TREJLER za nastavak KINGSMANA koji govori o PRVOM SVETSKOM RATU (VIDEO)
Atentat u Sarajevu, Foto: Printscreen

svašta

SPRDAJU SE S GAVRILOM PRINCIPOM? Pojavio se TREJLER za nastavak KINGSMANA koji govori o PRVOM SVETSKOM RATU (VIDEO)

U trejleru postoji jedna scena za koju gotovo sa sigurnošću možemo reći da prikazuje Sarajevski atentat

Objavljeno: 16:48h

Najnoviji trejler za prikvel čuvene franšize o izmišljenoj, džentlmenskoj špijunskoj organizaciji "Kingsman", koja rešava sve opasnosti koje prete čovečanstvu vodi nas tamo gde je sve počelo, u vreme kada je legendarna organizacija nastala i zagospodarila svetom.

Akciona komedija "The King's Man: Početak" naći će se na bioskopskom platnu od 13. februara 2020. godine, a reditelj Metju Von je rešio da napravi veliki svetski hit poverivši glavnu ulogu poznatom britanskom glumcu Rejfu Fajnsu.

Dok se pod vođstvom Raspućina grupa najgorih tirana i kriminalaca u istoriji okuplja kako bi izazvala najgori rat čovečanstva, jedan čovek i njegov štićenik moraju da se udruže da bi ih zaustavili.

foto: Printscreen

U prethodna dva filma "Kingsman: Tajna služba" (2015.) i "Kingsman: Zlatni krug" (2017.) fiktivna britanska obaveštajna služba uspeva da preživi skoro sve nedaće, bilo da je reč o mašineriji koji menja čovekov um ili opasnoj epidemiji droge. Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija Kingsman nije nužno počela s dobrim namerama i plemenitim ljudima. Pitanje je da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili iz ljute nemilosrdnosti.

I naša glumica Branka Katić tumači jednu od uloga - rusku caricu Aleksandru, koja je bila među pratiocima mistika Raspunića. Osim Rejfa Fajnsa i Harisa Dikinsona u ostalim ulogama našli su se i glumci Stenli Tuči, Ris Ivans, Metju Gud, Džema Arterton i drugi.

foto: Printscreen

U trejleru postoji jedna scena za koju gotovo sa sigurnošću možemo reći da prikazuje Sarajevski atentat. Mada istorijske činjenice nisu baš pogođene, minaret, žene obučene u balkansku nošnju, visoka perjane kape, mladić koji napada (doduše bombom) povorku govore nam da ćemo možda u ovom filmu videti i Gavrila Principa. Ta uloga nije navedena na IMDB listi glumaca, ali jesu gradonačelnik, vojnik i zatvorski čuvar iz Sarajeva. U svakom slučaj, film govori o počecima Prvog svetskog rata. Teško da bi to moglo da se opiše bez događaja u Sarajevu.

Iako nešto drugačija glumačka postava nego u prethodna dva filma autorski duo ostao je isti. Reditelj Metju Von i scenaristkinja Džejn Goldman zajedno su pripremili ovaj poslednji nastavak franšize, ovaj put potpuno izmišljen za razliku od prva dva dela inspirisana knjigom "Tajna služba" pisca Marka Milera.

BONUS VIDEO:

ZAVALI SE I DIGNE SVE ČETIRI U VIS! Ima svoju ležaljku sa suncobranom i tu niko ne sme ni da priviri ili će nokti da rade (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.