SPEKTAKULARNA PREMIJERA VOJNE AKADEMIJE 5: Ovako su SRPSKI SPECIJALCI izgledali na CRVENOM TEPIHU (GALERIJA)
Premijeru su učinili grandioznom kadeti Vojne akademije koji su stajali u špaliru duž crvenog tepiha, Foto: Promo

glamurozno

SPEKTAKULARNA PREMIJERA VOJNE AKADEMIJE 5: Ovako su SRPSKI SPECIJALCI izgledali na CRVENOM TEPIHU (GALERIJA)

Crvenim tepihom prošetali su autori filma predvođeni rediteljem Dejanom Zećevićem

Objavljeno:

Sinoć je u prepunoj dvorani Sava centra, premijerno prikazan film "Vojna akademija 5", koji donosi nove zaplete i iskušenja omiljenih junaka, ali i predstavlja nove likove u Specijalnim jedinicama Vojske Srbije.

foto: Promo

Crvenim tepihom prošetali su autori filma predvođeni rediteljem Dejanom Zećevićem, kao i poznata glumačka imena, čije uloge publika voli već osam godina: Bojan Perić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević. Bili su tu i novi, omiljeni junaci: Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Anđela Jovanović, Đorđe Stojković, kao i likovi koji su na prvo gledanje stekli simpatije publike Nina Janković i Vaja Dujović, dok su ogroman aplauz pobrali najiskusniji: Tanasije Uzunović, Branka Pujić i Tatjana Venčelovski.

1 / 7 Foto: Promo

Premijeru su učinili grandioznom kadeti Vojne akademije koji su stajali u špaliru duž crvenog tepiha, kao i pripadnici Specijalnih brigada Vojske Srbije koji su bili rapoloženi za slikanje sa publikom. Posetioci su od 17 sati na platou ispred ulaza mogli da razgledaju borbena vozila koja su korišćena u filmu.

foto: Promo

Večeras je u bioskopima Arena Cineplex i Cineplexx Promenada u Novom Sadu zakazana nova premijera filma "Vojna akademija 5", koji se od danas može videti u bioskopima širom Srbije i regiona.

foto: Promo

BONUS VIDEO:

Espreso intervju: Boris Vlastelica, frontmen benda Repetitor

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.