ČEKANJU JE KRAJ: Konačno se pojavio TREJLER za film EL CAMINO: BREAKING BAD, ludilo POČINJE! (VIDEO)
El Camino: A Breaking Bad Movie je, podsećamo vas, nastavak veoma uspešne serije Breaking Bad, Foto: Printscreen

evo ga!

ČEKANJU JE KRAJ: Konačno se pojavio TREJLER za film EL CAMINO: BREAKING BAD, ludilo POČINJE! (VIDEO)

Vins Giligen je najavio da će se u filmu pojaviti više od deset likova iz serije

Objavljeno:

Netflix je objavio prvi trejler za film El Camino: A Breaking Bad Movie, koji ćemo biti u prilici da gledamo na ovoj striming platformi već od 11. oktobra.

El Camino: A Breaking Bad Movie je, podsećamo vas, nastavak veoma uspešne serije Breaking Bad, koja se pet godina emitovala na televiziji AMC. Poslednja epizoda ove serije je privukla neverovatnih 10,3 miliona gledalaca. Fanovi Breaking Bad-a su mislili da je to kraj sage o njihovim omiljenim likovima, međutim, autor serije Vins Giligan imao je druge planove.

On je odmah počeo da radi na novoj seriji Better Call Saul, koja je predstavljala svojevrsni prikvel Breaking Bad-u, a uskoro možemo da očekujemo i filmski nastavak originalne serije u čijem će fokusu biti sudbina Džesija Pinkmana (Aron Pol), koji je nekako izvukao živu glavu u poslednjoj epizodi serije i sada se nalazi u bekstvu od policije.

Vins Giligen je najavio da će se u filmu pojaviti više od deset likova iz serije, ali nije potvrdio da li ćemo ponovo videti Brajana Krenstona kao Voltera Vajta, bar u nekom flešbeku, budući da je ovaj lik poginuo u poslednjoj epizodi serije.

BONUS VIDEO:

PAS ZAZIDAN U BETON, SAMO MU GLAVA VIRI! Kad su naišli ovi ljudi, uz pomoć bušilice i lopate uradili su mu nešto čemu se nije nadao (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.