VIOLA DEJVIS glumi Mišel Obamu u seriji First Ladies
Viola Dejvis, Foto: Profimedia

predsednica

VIOLA DEJVIS glumi Mišel Obamu u seriji First Ladies

Serija će prikazati i koliko je glavnih političkih odluka doneseno u istočnom krilu Bele kuće, gde svoje prostorije imaju prve dame i njihovo osoblje

Objavljeno:

Viola Davis će glumiti bivšu prvu damu SAD-a Mišel Obamu u novoj TV seriji, prenose američki mediji.

Oskarom nagrađena glumica pojaviće se kao Mišel Obama u "First Ladies", seriji koja će se baviti likom i delom supruga američkih predsednika tokom istorije. Upravo će Mišel Obama, Eleanor Ruzvelt i Beti Ford biti u fokusu prve epizode čiji je je scenario napisao romanopisac Eron Kuli.

"First Ladies" će pružiti uvid u lični i politički život žena američkih lidera. Serija će prikazati i koliko je glavnih političkih odluka doneseno u istočnom krilu Bele kuće, gde svoje prostorije imaju prve dame i njihovo osoblje. Porodica Obama je provela osam godina u Beloj kući, tj. od 2008. do 2016. godine. Mišel se nekoliko puta srela s glumicom Violom Dejvis, koju vrlo dobro poznaje. Dejvis je 2017. godine na Facebooku odala počast gospođi Obama, tako što je prenela zajedničku fotografiju Baraka i Mišel u opisu koje stoji: "Nastavite da sijate i da utičete na buduće generacije koje dolaze." Dejvis je dobila Oskara za najbolju sporednu glumicu 2017. godine za ulogu u drami "Fences".

BONUS VIDEO: VUDSTOK IZ PRVE RUKE: Sve je bilo haotično, ali nama to uopšte nije bilo važno (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.