GRETA GERVIG U LOVU NA OSKARA:  Stigao trejler za LITTLE WOMEN (VIDEO)
Scena iz filma, Foto: Profimedia

adaptacija romana

GRETA GERVIG U LOVU NA OSKARA: Stigao trejler za LITTLE WOMEN (VIDEO)

U adaptaciji voljenog romana Luiz Mej Alkot ponovo igraju Serše Ronan i Timoti Šalame iz rediteljkinog prethodnog filma ‘Lady Bird’.

Objavljeno:

Greta Gervig oduševila je kritičare svojom dramom o odrastanju “Lady Bird” za koji je nagrađena nominacijama za Oskar, a čini se da bi ista sudbina mogla očekivati i njen novi film, adaptaciju voljenog romana Luiz Mej Alkot iz 1868, “Little Women.”

Ovaj roman već je nekoliko puta uspešno ekranizovan, na pr.1994. u režiji Džilijen Armstrong gde su glavne uloge tumačile Vinona Rajder, Kler Dejns i Kirsten Dunst. U novoj verziji gledaćemo zvezde iz rediteljkinog prethodnog filma, Serše Ronan i Timotija Šalamea, a njima se pridružuju i zvezda ovogodišnjeg horora “Midsommar” Florens Pu, kao i Ema Votson, Lora Dern, Meril Strip, Džejms Norton, Luis Garel, Bob Odenkirk, te Kris Kuper. Priča prati sestre Marš i njihovo odrastanje u Masačusetsu 1860-ih godina, no u verziji Gervigove, radnja neće pratiti hronološki red.

Sa svojim prethodnim naslovom Gervig je postala tek peta žena u istoriji nominovana za Oskar za najbolju režiju. S obzirom na božićni termin premijere, “Little Women” se takođe ubacuje u lov na prestižnu nagradu Filmske akademije.

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #7: Daniel Kovač (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Ravnododna.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.