Otkazano prikazivanje horor filma THE HUNT jer se ne sviđa TRAMPU (VIDEO)
Tramp i kadar iz filma, Foto: Printscreen/youtube

film i politika

Otkazano prikazivanje horor filma THE HUNT jer se ne sviđa TRAMPU (VIDEO)

"Liberalni Holivud je rasistički do maksimuma, širi veliki Bes i Mržnju!", kaže američki predsednik

Objavljeno:

Nakon što je predsednik SAD Donald Tramp uputio kritike filmu, Universal je otkazao objavljivanje horor satire "The Hunt".

Film sa Hilari Svonk u glavnoj ulozi i režiji Krega Zobela, prikazao je grupu bogataša ("elitu") koja lovi pripadnike niže klase.

"Nakon pažljivog razmatranja, studio je odlučio da otkaže planove za objavljivanje filma", stoji u Univerzalovom saopštenju. "Stojimo uz naše autore filmova i nastavićemo da distribuiramo filmove hrabrih i vizionarskih stvaralaca, poput onih koji su zaslužni za ovaj satirični socijalni triler, ali razumemo da trenutno nije pravo vreme da se objavi ovaj film".

Konzervativci su prethodno oštro kritikovali film. Donald Tramp je bio naročito besan te je film naveo kao primer "holivudskog rasizma".

"To što rade kada objavljuju ovakve filmove, veoma je opasno za našu zemlju. Holivud čini veliku štetu našoj zemlji", rekao je Tramp reporterima.

U tvitu koji je potom usledio, Tramp je dodao "Liberalni Holivud je rasistički do maksimuma, širi veliki Bes i Mržnju! Oni vole da sebe nazivaju 'Elitom', ali oni nisu 'Elita'. Zapravo, često su ljudi kojima se tako strašno prozive u stvari Elita. Film koji treba da izađe je napravljen da prouzrukuje požar i izazove haos. Oni stvaraju svoje nasilje, i posle krive druge. Oni su pravi Rasisti, i to je veoma loše za Zemlju!".

BONUS VIDEO: DANIEL KOVAČ: Ko ima zanat, taj ima čemu da se nada (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Consequenceofsound.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.