Popularni glumac ŠIJA LABUF u polu-autobiografskom filmu glumi svog OCA  (VIDEO)
Šija Labuf, Foto: Profimedia

uskoro

Popularni glumac ŠIJA LABUF u polu-autobiografskom filmu glumi svog OCA (VIDEO)

U stvarnom životu Labaf je počeo da se bavi komedijom i glumom još kao dete, da bi pobegao od svoje “toksične sredine” i “hipi roditelja”.

Objavljeno: 12.08.2019. 12:58h

Trejler za polu-autobiografski film “Honey Boy” autora Šije Labufa tek je izašao, a svi već jedva čekaju ostvarenje. Film se bavi odrastanjem samog Šije, koji je još kao dete postao glumačka zvezda i u vrlo ranom periodu se susreo sa usponima i padovima ove zlatne, ali okrutne industrije.

Onima koji već poznaju glumčevu biografiju, jasno je da uspeh i popularnost njemu nisu došli lako. Stoga je ovaj film umetnička predstava borbe samog Labufa da se pomiri sa svojim ocem i nosi se sa njegovom mentalnom bolešću.

Trejler počinje 2005. godine sa dečakom koji biva dignut u vazduh. U pitanju je snimanje filma, a lik koji je baziran na mladom LaBufu, nazvan Otis Lort, vrišti “čekajte, čekajte”, prije nego što biva raznesen. Asocijacija između filmova “Rupe” i “Transformersi” u kojima je Šija ranije glumio su jasne.

 

Potom se nastavlja putovanje kroz uspomene nastale u pauzama snimanja i iza naslovnica tabloida. U jednom momentu Otis je uhapšen nakon prevrtanja auta, događaja koji je u stvarnom životu trajno oštetio levu ruku Labufu.

Sam Labuf u ovom filmu glumi svoga oca, odnosno verziju svoga oca, bivšeg klovna na rodeu i prestupnika. U trejleru on pita Otisa kako misli da se on oseća jer ga njegov sopstveni sin plaća.

“Ne bi bio ovde da te ne plaćam”, kaže mu Otis.

U stvarnom životu Labaf je počeo da se bavi komedijom i glumom još kao dete, da bi pobegao od svoje “toksične sredine” i “hipi roditelja”. Sa samo 10 godina počeo je da nastupa u klubovima kao stendap komičar.

“Moj nastup je bio “bezobrazan”. To su bile riječi 50-godišnjaka u ustima 10-godišnjeg deteta”, rekao je on.

 

Otkrio je i da je postao glumac, jer mu se porodica raspala, a ne zato što je želeo da se tim poslom bavi. Nekoliko godina kasnije postao je jedna od zvezda Dizni kanala u seriji “Even Stevens”, za koji vjeruje da je “najbolja stvar koja mu se desila”, jer je “odrastao na tom snimanju”. Ubrzo je postao jedna od najprepoznatljivijih dečjih TV zvezda.

Više puta je hapšen tokom sredine 2000-ih. Sa ovim filmom, koji će se u bioskopima pojaviti 8. novembra, publika će moći da nauči nešto više o njemu. Ali kako sam LaBuf kaže, to nije poenta filma.

“Čudno je napraviti fetiš i proizvod od svog bola. Osećaš se krivim zbog toga. Osećaš se sebičnim. Cela ova stvar delovala je kao sebičluk. Nisam ušao u ovo misleći: “O, hajde da je*eno pomognem ljudima. To nije bio moj cilj. Ja sam se raspadao”, rekao je on ranije ove godine.

 

BONUS VIDEO: DANIEL KOVAČ: Ko ima zanat, taj ima čemu da se nada (VIDEO)

(Espreso.rs / CDM.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media