Gde je nekada najveći BG šmeker: Sećate se Nebojše Bakočevića? I dalje je baja! (FOTO)

Medijska ilegala!

Gde je nekada najveći BG šmeker: Sećate se Nebojše Bakočevića? I dalje je baja! (FOTO)

A mnogi ga najbolje pamte kao zavodljivog vampira u filmu Kako je propao rokenrol Da li biste ga prepoznali danas?
Objavljeno: 14:02h

Bakočevića pamtimo po ulogama u kultnim filmovima, "Kako je propao rokenrol", "Crni bombarder", "Slatko od snova" . Glumac je ostao poznat po tituli jednog od najboljih frajera domaćeg filma. Ipak, u novijim ostvarenjima prošao je skoro potpuno nezapaženo. Za ove srpske zvezde priča se da vole belo! A i žuto! (FOTO)

Printscreen/Youtube/
Nebojša Bakočević nije zadržao glumačku karijeru iako je imao velikog potencijala. Mnogi su mu predviđali i Holivud ali se on povukao sa scene krajem devedesetih. Istopićete se kad vidite Andriju i Anđelku s dve bebe u naručju! (FOTO) Bakočević je osamdesetih važio za veliku nadu jugoslovenskog filma, ali to nije iskoristio na pravi način jer se, kako se svojevremeno šuškalo, predao kokainu. Takođe, on je u Kotoru uhapšen zbog krađe kompjutera, a beogradski SKC je opljačkao na filmski način tako što je upao kroz krov. Iako se govorilo da je postao narkoman, pijanica, da je propao i da ga viđaju po novobeogradskim blokovima, sve se to zadržalo na priči bez slike, a Nebojša je ostao misterija. Nemo mi lozu od kave razdvajat! 18 najluđih MEME odvala Šćepana Šćekića - valjanje od smeha! A onda, skoro deceniju posle nestanka sa scene, glumac se vratio na male ekrane i to kao lekar u jednoj epizodi popularne serije "Vratiće se rode".

što je i normalno obzirom na godine.
koje smo mogli da nađemo. filmu
tri tipa koji vise ispred ugostiteljskog objekta, što je čest lajtmotiv u tekstovima Srđe Anđelića, ali često i naše realnosti. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da dam svoj mali doprinos rediteljskom prvencu Srđana Anđelića, koji se odlično snašao u toj ulozi, Šta, šta je?! Ovim rečima je pijani Bata Stojković uvek uspevao da ubedi saobraćajce da ga puste!
i kako nema nameru da se bavi glumom više. Mi mislimo da je to velika šteta. Nikad vas nećemo zaboraviti! Na današnji dan su preminule 3 naše glumačke legende! (FOTO)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.