MARVEL ŽELI KIJANUA RIVSA: Da li će se popularni glumac pridružiti čuvenom filmskom univerzumu?
Scena iz filma Džon Vik 3, Foto: Profimedia

blokbaster transfer

MARVEL ŽELI KIJANUA RIVSA: Da li će se popularni glumac pridružiti čuvenom filmskom univerzumu?

"Veoma smo zainteresovani da nađemo pravi način za to"

Objavljeno:

Šef Marvel studija, Kevin Fajdž, potvrdio je da je započeo pregovore sa Kijanuom Rivsom oko njegove potencijalne uloge u Marvelovom filmskom univerzumu.

Zvezda filmova "Brzina" i "Matriks", nakon nekoliko godina pada popularnosti, ponovo je u fokusu sa novim filmskim serijalom "Džon Vik", pa se Marvel brže-bolje dao u akciju da unovči njegovu popularnost.

"Pričamo s njim uvek kada snimamo neki film", rekao je Fajdž za ComicBook.com.

Međutim, fanovi ne bi trebalo da se prerano raduju - Fajdž je rekao da još uvek treba da pronađu ulogu koju bi namenili popularnom glumcu.

"Pričamo o tome sa Rivsom. Ne znam kada ni da li će se pridružiti Univerzumu, ali veoma smo zainteresovani da nađemo pravi način za to".

Fajdž je situaciju sa Rivsom uporedio sa pregovorima oko angažmana Džejka Džilenhola, s kojim su "mnogo puta" razgovarali pre nego što je snimio "Spider-Man: Far From Home".

Novi film o Spajdermenu stiže sledećeg meseca i obeležava početak nove faze filmova o Marvelovim junacima. Kako Fajdž navodi, fanovi će u julu dobiti informacije o daljim planovima za razvijanje najpopularnijeg filmskog univerzuma današnjice.

BONUS VIDEO: ANA VUČKOVIĆ DENČIĆ: Svet Jugoslavije je izgubljen i nepovratno u prošlosti (VIDEO)

(Espreso.co.rs / NME)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.