SPOMEN TABLA ZA LEGENDE: Ekipa serije ALO ALO ponovo na okupu
Rene i Karmen, Foto: Printscreen/youtube

ostali u sećanju

SPOMEN TABLA ZA LEGENDE: Ekipa serije ALO ALO ponovo na okupu

Društvo komičara Velike Britanije postaviće plavu spomen tablu 7. septembra u sećanje na popularni sitkom

Objavljeno:

Popularna serija "Alo, alo" dobiće čuvenu plavu spomen tablu. Ova tabla se postavlja u Velikoj Britaniji na zgradama u sećanje na poznate ličnosti koje su u njoj živele ili bitne događaje. Društvo komičara Velike Britanije otkriće tablu 7. septembra, kada će se u Linford holu u Manfordu okupiti ekipa mnogima omiljene serije. Direktor Društva Aron Braun kaže da je važno da pamtimo jednu od "velikih britanskih komedija".

Očekuje se da će na otkrivanju plave table biti i Viki Mišel, koja je igrala Ivet, kao i Kim Hartman koja je glumila Helgu. Na događaju će biti i Gaj Siner, koji je igrao poručnika Grubera, Kirsten Kuk koja je glumila Mišel i Ričard Gibson koji je igrao her Flika. Među zvanicama se očekuje i Frančeska Gonšo koja je igrala Mariju i Su Hodž koja je igrala Mimi. Gorden Kej, koji je igrao Renea, preminuo je 2017. godine dok je Karmen Silvera, koja je glumila Idit, preminula 2002. godine.

Linford hol, koji je pretvoren u hotel, predstavljao je gradski trg u Nuvionu u seriji. Obožavaoci serije mogu da kupe karte za događaj u septembru, a one uključuju i svečanu večeru na kojoj će biti i glumci serije. Sav prihod od događaja ide u humanitarne svrhe.

BONUS VIDEO: EVA RAS ZA ESPRESO #2: Film je odsvirao svoje, SINIŠA PAVIĆ se ne rađa za svaku generaciju (VIDEO)

(Espreso.co.rs / BBC na srpskom)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.