MUKE PO DŽEJMSU BONDU: Tri eksplozije na snimanju, ima povređenih
Bond. Džejms Bond., Foto: Profimedia

nesreća

MUKE PO DŽEJMSU BONDU: Tri eksplozije na snimanju, ima povređenih

Snimanje je u potpunosti prekinuto

Objavljeno:

Tri jake eksplozije odjeknule su juče tokom snimanja novog filma o Džejmsu Bondu, pri čemu su povređeni pojedini članovi ekipe te oštećen inventar, piše The Sun.

Snimanje je, nakon što su eksplozije odjeknule, u potpunosti prekinuto. Nesreća se dogodila u čuvenom Pajnvud studiju u engleskom Bakinghemširu . Jedna osoba je navodno ozbiljno povređena nakon eksplozije koja je uništila deo krova i barem pet projekcijskih platna u kompleksu koji je vredan više miliona funti. Na člana tima ekipe koja snima film pao je deo opreme. Na setu filma su testirani rekviziti potrebni za scenu eksplozije u laboratoriji kada se dogodio spomenuti incident.

Jedan od izvora je istakao kako je zavladao potpuni haos nakon što je raznesen deo krova i neka projekcijska platna koja su se nalazila na pozornici. "Vatrena kugla je trebalo nakon eksplozije da prođe preko prostora na kome se snima. Tada je nešto pošlo po zlu", piše The Sun. Jedan od članova ekipe je ležao na podu izvan zgrade nakon što je zadobio povrede. Početkom maja je snimanje 25. filma o agentu Džejmsu Bondu takođe stopirano jer je glavni glumac Danijel Krejg povredio nogu. Do povrede je navodno došlo tokom samog snimanja na Jamajci, a morao je i na operaciju.

Film od samog starta prati neizvesnost. Dugo se postavljalo pitanje da li će pedesetjednogodišnji glumac uopšte i tumačiti lik agenta 007, a jednom prilikom je čak istakao kako bi radije isekao sebi vene nego reprizirao tu ulogu. Međutim, ipak se predomislio i potpisao ugovor za još jedan film.

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #5: Ana Ćurčin (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.