ESPRESO I FESTIVAL FRANCUSKOG FILMA POKLANJAJU: 4x2 karte za najbrže čitaoce
Kadar iz filma "Sibil", Foto: Promo

darujemo

ESPRESO I FESTIVAL FRANCUSKOG FILMA POKLANJAJU: 4x2 karte za najbrže čitaoce

Festival francuskog filma održava se u Kombank dvorani od 28. do 1. juna i na njemu se, u glavnom programu, prikazuje osam najnovijih francuskih filmskih ostvarenja, kao i retrospektiva svih filmova nedavno preminule rediteljke Anjes Varde

Objavljeno:

Prvih četvoro čitalaca koji se jave u inbox facebook strane Espreso Kultura, sa naznakom za koji film bi voleli da osvoje karte, a koji nisu dobijali nagradu Espreso portala u poslednjih mesec dana, osvojiće po 2 karte za željeni film.

Bez filtera
Bez filtera foto: Promo

„Bez filtera“, 31. maj, petak, 19:30h. 2x2

Beatris zajedno sa svojom porodicom proslavlja objavljivanje svoje knjige: ona priča o nesreći koja je zadesila njenog muža Frederika. Iako je postao slep on je uvek zabavan i zavodljiv, potpuno nepredvidiv. Međutim ova knjiga postaje interesantna i grupi prijateljam jer iako je Beatris izmenila imena, svaki njihov prijatelj pokušava da se pronađe u opisanim likovima.

Sibil“, 1. juna, subota, 19.30h. 2x2

Psihoterapeutkinja Sibil vraća se svojoj prvoj strasti – pisanju. Njena nova pacijentkinja Margo, uznemirena perspektivna glumica, postaje veoma primamljiv izvor inspiracije. Fascinirana gotovo do opsesije, Sibil postaje sve više uključena u glumičin buran život oživljavajući uspomene koje je sučeljavaju sa njenom prošlošću.

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #5: Ana Ćurčin (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.