S PROBE IGRE PRESTOLA: Reakcija Kita Haringtona i Emilije Klark kad su saznali kako će završiti Deneris (VIDEO)
Kit Herington, Foto: Printscreen

nije im bilo svejedno

S PROBE IGRE PRESTOLA: Reakcija Kita Haringtona i Emilije Klark kad su saznali kako će završiti Deneris (VIDEO)

Glumac je, da se videti, bio šokiran onim što je pročitao

Objavljeno:

Snimak reakcije Kita Haringtona, koji u seriji “Igra prestola” tumači lik Džona Snežnog, objavljen je na društvenim mrežama.

Glumac je, da se videti, bio šokiran onim što je pročitao.

Na HBO je emitovan dokumentarni film o tome kako je snimana jedna od najgledanijih serija o epskoj fantastici, nastaloj po serijalu knjiga Džordža R. R. Martina “Pesme leda i vatre”.

Dvočasovni dokumentarac pod naslovom “The Long Watch” prikazuje događaje koji su prethodili snimanjima pojedinih scena.

Kada je Kit Harington pročitao da će u poslednjoj epizodi lik Deneris Targerjen koji tumači Emilija Klark život oduzeti baš on u ulozi Džona Snežnog, on se uhvatio za glavu i u neverici pogledao u koleginicu.

“E ovo je pogled koji govori, ne želim to”, “Ovo je tužno”, “Osećam se malo bolje nakon što sam video njegovu reakciju”, “Da je pročitao scenario kad mu je poslat ne bi morao ovako da reaguje. Imao je tri dana”, bili su samo neki od komentara na Tviteru.

Poslednja sezona ove serije razočarala je brojne fanove i rasprava o njoj i nedelju dana nakon emitovanja poslednje epizode ne jenjava. Čak su pojedini i pokrenuli peticiju da se poslednja, osma sezona snimi opet.

“Dejvid Bajnhof i Vajs su dokazali da su nekompetentni, čak i uz to što imaju izvore na koje se mogu da se oslone (knjige). Ova serija zaslužuje finalnu sezonu koja ima smisla”, stoji u peticiji.

BONUS VIDEO: ESPRESO LIVE SESSION #5: Ana Ćurčin (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Nedeljnik.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.