JAOVO PUTOVANJE NA FESTIVALU FRANCUSKOG FILMA: Poklanjamo 2x2 karte za sutrašnju projekciju
Režija: Philippe Godeau, Foto: Promo

UZBUDLJIVA PRIČA O PRIJATELJSTVU

JAOVO PUTOVANJE NA FESTIVALU FRANCUSKOG FILMA: Poklanjamo 2x2 karte za sutrašnju projekciju

Vodimo vas na drugo veče festivala, na projekciju filma “Jaovo putovanje”, 29.5. u 19.30 u Kombank dvorani

Objavljeno:

Festival francuskog filma počinje večeras i trajaće četiri dana i među najnovijim filmovima francuske kinematografije naći će se i dva filma sa ovogodišnjeg festivala u Kanu. Film „Laka devojka“ rediteljke Rebeke Zlotovski i „Sibil“ rediteljke Žistin Triet.

Na Festivalu francuskog filma biće prikazana i ostvarenja rediteljke Anjes Varde, kao i njen poslednji film „Varda By Agnes” koji je premijeru imao na ovogodišnjem Berlinalu.

Vodimo vas na drugo veče festivala, na projekciju filma “Jaovo putovanje”, 29.5. u 19.30 u Kombank dvorani. Prve dve osobe koje se jave u inbox stranice Espreso kultura, osvojiće po dve karte za ovaj film (pravo na poklon karte imaju oni čitaoci koji u prethodnih mesec dana nisu osvojili nagradu od nas).

foto: Promo

O filmu: YAO / JAOVO PUTOVANJE

Jao, mladi dečak koji voli knjige i sanja o avanturi, beži iz svog sela u severni Senegal kako bi upoznao svog heroja, poznatog fracuskog glumca koji je u poseti svojoj rodnoj zemlji. Dirnut dečakovom posvećenošću, glumac odlučuje da ga prati nazad kući. Dok dele avanturističko putovanje nazad u dečakovo selo, glumac shvata da se vraća svojim korenima...

Režija: Philippe Godeau Uloge: Omar Sy, Lionel Louis Basse, Fatoumata Diawara. Trajanje: 103’


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.