TRI GODINE BEZ LEGENDE: Pokrenuta inicijativa za ulicu BATE ŽIVOJINOVIĆA u Beogradu
Bata Živojinović, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

LEP GEST

TRI GODINE BEZ LEGENDE: Pokrenuta inicijativa za ulicu BATE ŽIVOJINOVIĆA u Beogradu

Velikan našeg glumišta preminuo je 22. maja 2016.

Objavljeno:

Povodom obeležavanja tri godine od smrti slavnog glumca Velimira Bate Živojinovića, koji je 22. maja 2016. godine otišao na nebesku, večnu scenu, pokrenuta je inicijativa da jedna od ulica u Beogradu dobije naziv po ovom slavnom umetniku.

„Ganuta sam vašim gestom. Ta vest me je izuzetno obradovala, obuzele su me snažne emocije”, rekla je udovica barda srpskog i jugoslovenskog glumišta, Julijana Lula Živojinović u intervju koji je ovim povodom dala u novom broju „Bazara“.

Lula Živojinović
Lula Živojinović foto: Miloš Lužanin, Bazar

„Vreme i život svakodnevno nam cure kroz prste, ali toga uglavnom nismo svesni. Takvi događaji suštinski nas uzdrmaju, promene nam tok života i surovo nas podsete na to koliko je sve kratko i relativno. Batin odlazak za mene je bio ta traumatična sudbinska vododelnica od koje se još nisam oporavila, a verovatno nikada i neću... Osećaj besmisla stvara neizreciv bol koji je nemoguće sa bilo kim podeliti. Zbog dece, unuka i bliskih prijatelja, moja najveća borba sada se ogleda u tome da se to što manje vidi“, rekla je između ostalog Lula Živojinović za „Bazar“.

BONUS VIDEO: ANA ĆURČIN: Živimo u vremenu gde se ljudi osećaju sami (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.