IMAMO NOVOG BETMENA: Robert Patinson u ulozi popularnog superheroja
Robert Patinson, Foto: Profimedia

vruć kostim

IMAMO NOVOG BETMENA: Robert Patinson u ulozi popularnog superheroja

Zvezda ‘Twilighta’ nasleđuje plašt Viteza tame od Bena Afleka

Objavljeno:

Časopis Variety prenosi kako je studio Warner Bros. pronašao svog novog Betmena u glumcu Robertu Patinsonu, bivšoj zvezdi filmova iz serijala “Twilight”. Film će režirati Met Rivs, reditelj izvornog filma “Cloverfield” iz 2008. te prvih dvaju nastavaka ributa Planete majmuna.

Patinson nasljeđuje Betmenov plašt od Bena Aflec+ka koji je Brusa Vejna i njegov superherojski alter ego oživeo u poslednja tri filma: “Batman v Superman: Dawn of Justice”, “Suicide Squad” i “Justice League”. Aflek je bio i idejni začetnik filma koji preuzimaju Rivs i Patinson, a služiće kao neka vrsta ributa u stilu “detektivskog film noara”. Kao ni film Toda Filipsa o Džokeru, očekuje se da ni “The Batman” neće biti povezan s postojećim filmovima DC-ovog proširenog svemira.

“Betmen bi trebalo da bude najbolji detektiv na svetu, a to nije čime su se dosadašnji filmovi nužno bavili,” objašnjava Rivs, čiji film bi trebalo da uđe u redovnu distribuciju 25. juna 2021. godine. Patinson će pre toga glumiti u nadolazećem filmu Kristophera Nolana čiji se filmovi o Betmenu smatraju među najboljima.

BONUS VIDEO: ANA ĆURČIN: Živimo u vremenu gde se ljudi osećaju sami (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Ravnododna.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.