FESTIVAL FRANCUSKOG FILMA: Gostuje reditelj Erik Laven, retrospektiva Anjes Varde
Sa pres konferencije, Foto: Espreso.co.rs

najava

FESTIVAL FRANCUSKOG FILMA: Gostuje reditelj Erik Laven, retrospektiva Anjes Varde

Ulaznice za festival mogu se kupiti na blagajni Kombank Dvorane od petka 10. maja

Objavljeno:

Festival francuskog filma na kom će u okviru glavnog program biti prikazano osam najnovijih francuskih filmskih ostvarenja, kao i retrospektiva svih filmova nedavno preminule rediteljke Anjes Varde biće održan od 28. maja do 1. juna u beogradskoj Kombank dvorani.

Gost Festivala biće francuski reditelj Erik Laven čiji će film "Bez filtera" otvoriti ovu kulturno-filmsku manifestaciju u prestonici.

Domaća publika imaće prilike da vidi i dva filma koja će biti prikazana na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu.

U Beograd stižu "Laka devojka" rediteljke Rebeke Zlotovski i film "Sibil" rediteljke Žistin Triet koji će zatvoriti festival 1. juna.

Među ostalim filmovima naći će se "Jaovo putovanje" reditelja Filipa Godoa, "Varda By Agnes" rediteljke Anjes Varde, "Kazanova, poslednja ljubav", reditelja Benoa Žakoa, "Osećam se dobro" reditelja Benoa Delepina i Gustava Kervena, "15 minuta rata" reditelja Freda Grivoa.

Ulaznice za Festival francuskog filma mogu se kupiti na blagajni Kombank Dvorane od petka 10. maja.

Cene ulaznica su 400 dinara po projekciji u okviru glavnog programa, a za filmove Anjes Varde cena će biti simboličnih 100 dinara.

BONUS VIDEO: MARIJA VUKIĆ & SRĐAN GOJKOVIĆ GILE: Kako je nastao prvi dokumentarni film o ELEKTRIČNOM ORGAZMU (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.