Svi smo ga obožavali, ali da je Bata Stojković živ - danas bi ga zbog ovoga mrzele sve devojke u Srbiji!

Prošlo je 13 godina!

Svi smo ga obožavali, ali da je Bata Stojković živ - danas bi ga zbog ovoga mrzele sve devojke u Srbiji!

Čuveni glumac nas je napustio na današnji dan 2002. godine, a iako njegov kultni status ne može da promeni ništa, ova, u današnjem svetu neoprostiva stvar, bi ga opasno srozala u očima MLADIH dama!
Objavljeno: 17:02h

Jedan od najboljih srpskih glumaca, Bata Stojković je prema rečima njegove žene, sada udovice bio tradicionalan čovek koji je cenio patrijarhalne vrednosti. Najčuvanija BGD tajna! Nepoznati detalji neponovljivog prijateljstva Bate Stojkovića i Gage! (FOTO)

Printscreen/Youtube/
Njegova udovica, Olga je provela više od 30 godina sa glumcem i preživela sa njim sve što čovek može da preživi. Smatra da je Bata bio čovek starog kova kog koga se znao red.
Printscreen/Youtube/
- Bio je jako tradicionalan, potekao je iz patrijarhalne porodice i kod njega se znao red. On je bio zadužen da obezbedi da imamo dovoljno para i da sve bude kako treba, a domaćici je prepuštao da radi svoj posao. Ono što bi zaradio donosio je u kuću i kada bi mu zatrebao novac, tražio je da mu ga dam. Nije hteo da uzme sam nego bi jurio mene. Kažem mu, tu ti je u kuhinji, u fioci, ali jok, nije hteo da uzme. Poštovao je red, starije i porodica mu je bila najvažnija. E sad, to što je mnogo igrao, išao tamo-ovamo i dolazio u zoru, to ide u rok službe. I ja sam radila u pozorištu, pa mi je sve to bilo poznato, ali poneki put sam bila i ljuta. Sedi sa društvom, a ja sve s osmehom pravim palačinke. Bata ostaje legenda zauvek, međutim vremena se menjaju. Teško da bi neka mlada, emancipovana Srpkinja, hipsterka recimo, sa osmehom spremala palačinke dok Bata sedi sa društvom i pijanči noćima. Dame srednje dobi i starije domaćice se verovatno ne bi složile sa ovim, ali devojke su danas malo drugačije. :) No, to ne menja stvar o Bati. On je legenda, pa legenda. :D (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.