Udario ga motkom u glavu! Udovica Bate Stojkovića o legendarnom sukobu sa Pavlom Vuisićem!

Boemske priče BG-a!

Udario ga motkom u glavu! Udovica Bate Stojkovića o legendarnom sukobu sa Pavlom Vuisićem!

Za dva glumačka asa, Batu Stojkovića i Pavla Vuisića, kružile su priče da nikada nisu bili u dobrim odnosima, da su se uvek svađali i tukli. Evo prilike da od Batine udovice napokon saznamo šta se tu zaista dešavalo
Objavljeno: 19:34h

Za dva glumačka velikana koja su često radila zajedno, Pavla Vuisića i Batu Stojkovića, kružile su priče da nisu baš u dobrim odnosima. Pričalo se da ga je Pavle u "Maratoncima" iz sve snage zviznuo daskom po glavi, međutim, prema svedočenju Batine udovice Olge ništa od ovih priča nije bilo istinito. Vežbamo kume, probamo za film: 10 najgorih seks scena srpske kinematografije (VIDEO) Priče o njegovoj netrpeljivosti sa kolegom Pavlom Vuisićem prerasle su u legendu, ali svaka medalja ima i svoju drugu stranu, pa i takva nagađanja.

Uz njih smo rasli, plakali i smejali se: 10 najgledanijih srpskih filmova svih vremena! (VIDEO) - Tvrdnje kako su on i Pavle Vuisić bili u lošim odnosima, najobičnije je tračarenje. Bilo je svašta između njih, ali ništa negativno. U Maratoncima kada su snimali scenu u kojoj ga Pavle udari daskom po glavi, dogodilo se to da ga je nenamerno, u ne znam kom ponavljanju, zaista i lupio iz sve snage. Glumci su između sebe uvek imali razne zezancije, niko se nije ljutio i nije bilo svađa. Podžapaju se, jedni drugima svašta kažu, ali to nije proizilazilo iz mržnje, već iz vruće atmosfere. Malo popiju, sporečkaju se i posle kao da ništa nije bilo – razjasnila je Olga.
(Espreso.co.rs/ Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.